-19% nou

Ulei Esențial de Scorțișoară * 10 ml, Certificare IFRA (bronsita,veruci, herpes, micoza, afrodisiac)

Vara Beauty
43,08 RON 34,90 RON

Proprietatile uleiului din frunze de scortisoara

  • este tonic si stimulator;

  • ajuta in cazuri de infectii buco-dentare sau cutanate (veruci, herpes, micoza saui parazitoza), urinare sau ginecologice (cistita, uretrita, vaginita);

  • este un renumit afrodisiac, aduce senzualitate in cuplu;

  • stimuleaza fizic si mental, combate oboseala;

  • reconecteaza fiinta in caz de distantare emotionala si afectiva;

  • sustine depasirea neincrederii, a indarjirii si a izolarii datorata unor dezamagiri;

  • este de ajutor si in cazuri de circulatie deficitara, probleme digestive sau intestinale;

  • este folosit si pentru formularea parfumurilor orientale sau la incalzirea acordurilor fructate.

Ingrediente:

ulei din frunze de scortisoara (Cinnamomum zeylanicum) / Cinnamomum Zeylanicum Leaf Oil.

Componenti principali: eugenol, benzyl benzoate, eugenyl acetate, cinnamyl acetate.

Produs de grad cosmetic si grad alimentar.

Mod de utilizare

Solubil in alcool etilic sau in ulei si recomandat in principal pentru oboseala, epuizare, reumatism, artrita sau libidou scazut, uleiul esential din frunze de scortisoara are multiple intrebuintari, fiind folosit ca atare sau ca ingredient in diferite formulari cosmetice:

  • este des inclus in diverse creme, unturi, seruri sau amestecuri de uleiuri;

  • diluat cu un ulei vegetal, se aplica pe piele prin masaj;

  • se poate adauga la un preparat de baie dispersabil si se toarna in apa calda;

  • este un ingredient utilizat si pentru prepararea de sapunuri si articole de toaleta;

  • este recomandat si pentru difuzoare de aromaterapie, singur sau in combinatie cu alte uleiuri esentiale;

  • se poate folosi la prepararea de parfumuri.

Precautii:

  • In cazuri de sarcina sau alaptare, pentru persoane in varsta sau cu boli grave ori pentru a da acest ulei esential copiilor mici, consultati medicul specialist.

  • Produsul se foloseste numai diluat, cu exceptia cazului in care va recomanda altceva medicul sau un aromaterapeut certificat, cu experienta si pregatire in domeniu.

  • Persoanelor cu tendinte alergice le recomandam efectuarea unui test de alergie inainte de utilizarea acestui ulei esential.

In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: AW28 Ai nevoie de ajutor? 0770819799
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Denumire latină: Cinnamomum Zeylanicum 

Parte folosită a plantelor: Frunze și Crenguțe 

Origine: Sri Lanka 

Metoda de extracție: Distilarea cu abur 

Uleiul  Esențial de Scorțișoară, se obține prin distilarea aburului din arborele Cinnamomum zeylanicum, numit și scorțișoara Ceylon sau scorțișoara adevărată. Există două tipuri de uleiuri esențiale: unul dintre frunze, care este mai moale, de la galben la maro deschis și este cel mai frecvent utilizat în aromaterapie; și cealaltă scoarță, care este maro mai închis și nu este de obicei preferată în aromaterapie. 

Uleiul de scorțișoară este un ulei liniștitor, cu puternice proprietăți antiseptice.
Atunci când este utilizat într-o lampă de aromă, se spune că ajută la răcire, bronșită și la reducerea depresiei.
Este folosit pentru a ajuta la bronșită, diaree, frisoane, infecții, gripă, reumatism și artrită.
Ameliorează greața și vărsăturile. Stimulează sistemul glandular și, prin urmare, ameliorează durerile menstruale.

Evitați uleiul de frunze în timpul sarcinii. Coaja uleiului este foarte groasă și trebuie utilizată diluată sub supraveghere profesională.

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!