Protocol ''Masca cosmetica Par Des si Stralucitor''

234,90 RON 219,90 RON
Iată o rețetă simplă pentru o mască de păr extraordinara, care daca o veti folosi o data pe saptamana, va veti schimba cu siguranta textura parului :
*Ingrediente:*
- 2 linguri de ulei de avocado
- 1 linguriță de ulei de vitamina E)
- 10 picături de ulei de rozmarin
- 1,2 linguri de ulei de argan
- 40,50 ml de ulei de ricin

*Instrucțiuni:*
1. Într-un bol mic, adaugă uleiul de avocado, uleiul de argan și uleiul de ricin.
2. Dacă folosești ulei de vitamina E, adaugă 1 linguriță.
3. Adaugă 10 picături de ulei de rozmarin.
4. Amestecă bine toate ingredientele până se omogenizează.
5. Aplică amestecul pe părul uscat sau umed, concentrându-te pe vârfuri și lungimea părului, evitând rădăcinile dacă ai părul gras.
6. Lasă masca să acționeze timp de 30 de minute până la 1 oră. Pentru o penetrare mai profundă, poți să îți acoperi părul cu o cască de duș sau un prosop cald.
7. Clătește bine părul cu apă călduță, apoi spală-l cu șampon și balsam ca de obicei.

Această mască de păr este bogată în nutrienți și va ajuta la hidratarea, întărirea și revitalizarea părului tău. Folosește-o o dată pe săptămână pentru cele mai bune rezultate.
Stoc epuizat

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Cod Produs: C964 Ai nevoie de ajutor? 0738972848 / 0770819799
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ulei de Ricin - 1 litru(creșterea unghiilor, a părului și a genelor)

PROPRIETĂȚI

  • ultra hidratant, combate pierderile de apă din piele
  • asigură o barieră ocluzivă pe piele
  • bun nutritiv
  • reparator și calmant pentru piele
  • conferă părului un strat protector cu efect de strălucire
  • îmbracă și hrănește părul deteriorat
  • întărește și favorizează creșterea unghiilor, a părului și a genelor
  • face ca părul să fie mai moale și mai flexibil
  • capacitate superioară de umectare și dispersie a pigmenților
  • conferă luciu pe piele în cadrul formulelor cosmetice

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C 16:0) 2%
  • Acid stearic (C 18:0) 3%
  • Acid oleic (C 18:1) 3%
  • Acid linoleic (C 18:2) 5%
  • Acid linolenic (C 18:3) 1%
  • Acid eicosenoic (C 20:1) 1%
  • Acid ricinoleic 85%

chart_69_1

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • aplicabilitate în formularea diferitelor produse cosmetice pentru piele, păr și unghii
  • ideal pentru balsamuri de păr, seruri de păr pentru păr creț și fragil, tratamente pentru buze și unghii, în diverse cosmetice decorative
  • pentru fabricarea săpunului CP, oferă o spumă densă și cremoasă

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic


Ulei Natural de Vitamina E - 100ml

Denumire latină: Triticum Vulgare (tocoferol)

Vitamina E este, de asemenea, cunoscută sub numele de tocoferoli și tocotrienoli liposolubili. Vitamina E poate fi găsită în multe tipuri diferite de ulei.

Uleiul de vitamina E se vinde Angro, este un antioxidant natural. Deoarece uleiul este un antioxidant, este considerat excelent în prevenirea deteriorării pielii, precum și a hidratării. Se crede că ajută la combaterea îmbătrânirii și la reducerea cicatricilor minore, cum ar fi acneea și vergeturile.

Uleiul de vitamina E este produs prin extracție la rece și este de origine germană. 

Se livrează în sticle de sticlă de 100 ml și toate sunt 100% naturale.



Ulei de Avocado - 100ml

Uleiul de Avocado este excelent pentru piele. Se absoarbe ușor și ajută la probleme ale pielii, cum ar fi eczeme.

De asemenea, este benefic pentru îmbătrânirea pielii, deoarece se crede că ajută la îmbunătățirea elasticității pielii.

Uleiul nostru de Avocado se vinde Angro, provine din Africa de Sud și este produs prin extracție la rece.



Ulei SUBLIM de Argan Bio( strălucire și rezistență părului,efect antiimbatranire ten) * 50 ml

Un ulei sublim utilizat pentru îngrijirea intensivă a pielii și a părului, foarte apreciat pentru calitățile sale de regenerare și hrănire. Ajută la menținerea aspectului tineresc al pielii, combate semnele îmbătrânirii premature a pielii, conferă strălucire și rezistență părului.

Ingrediente: Argania Spinosa Kernel Oil

100% din totalul ingredientelor provin din agricultura organică. Certificat de Ecocert

PROPRIETĂȚI

  • bogat în triterpenoizi, polifenoli și fitosteroli rari
  • anti-îmbătrânire, ajută la menținerea unui aspect tineresc al pielii
  • antioxidant, acționează împotriva daunelor provocate de radicalii liberi
  • îmbunătățește nivelul de hidratare al pielii
  • asigură suplețe și finețe
  • nutritiv, regenerator
  • catifelează pielea uscată și aspră
  • contribuie la refacerea barierei cutanate
  • lasă o senzație plăcută asupra pielii
  • conferă strălucire și rezistență părului
  • fortifică firele de păr și unghiile

PROFIL DE ACIZI GRAȘI

  • Acid palmitic (C16:0) 15%
  • Acid stearic (C18:0) 7%
  • Acid oleic (C18:1) 43%
  • Acid linoleic (C18:2) 35%

chart_72

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • poate fi aplicat ca atare pe piele și păr
  • combinat cu alte uleiuri și unturi vegetale, uleiuri esențiale și active liposolubile
  • poate fi utilizat pentru o gamă largă de formulări cosmetice
  • ca ingredient pentru formulări de îngrijire a pielii normale, uscate, mature, în produse pentru părul deteriorat și uscat, în produse de îngrijire corporală hidratante și regeneratoare, în aplicații de îngrijire a mâinilor și unghiilor, în tratamente anti-îmbătrânire și well-aging

DATE DE SIGURANȚĂ

  • nu este necesară nicio măsură specifică


Ulei Esențial de Rozmarin * 10 ml(cresterea parului, arsuri,cefalee) EXTERN

Denumire latină: Rosmarinus Officinalis

Parte folosită a plantelor: Vârfuri Înflorite 

Origine: Spania

Metoda de extracție: Distilarea cu abur 

Acest Ulei Esențial de Rozmarin , este un extract din florile, tulpinile și frunzele plantelor. Parfumul uleiului esențial de rozmarin este lemnos și este utilizat în aromaterapie pentru a reîmprospăta și stimula mintea. 

Acest ulei poate ajuta la tratarea rănilor, arsurilor, răcelii, gripei, oboseală, indigestie, cefalee, astm, bronșită, gută, reumatism, probleme cu ficatul și vezica biliară, retenție de apă și circulație sanguină slabă.

În timpul masajului, uleiul de rozmarin este adesea amestecat cu un ulei de bază sau două uleiuri, cum ar fi ulei de migdale, caise sau ulei de alune.

Este bun pentru păr, deoarece se spune că crește circulația scalpului și favorizează creșterea părului.

Nu folosiți niciodată acest ulei intern și evitați-l dacă sunteți gravidă sau suferiți de hipertensiune arterială sau epilepsie.



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!