Organic Fermented SYMBIOTIC, pre+probiotice, 30 mld CFU (60 capsule), Living Nutrition
Cel mai eficient complex de pre și probiotice pentru sănătatea digestivă.
Complexul de pre+probiotice de la Living Nutrition este conceput pentru a îmbunătăți sănătatea sistemului digestiv în mod natural.
Organic fermented Symbiotic nu este un simplu pre și probiotic, ci este un produs cu un conținut bogat în fitonutrienți, enzime, peptide, polifenoli și alți compuși vegetali. Acest produs lucrează armonios pentru a promova un mediu intestinal sănătos și diversificat, susținând astfel echilibrul microbian în mod natural.
Procesul de fermentare complex și atent controlat asigură prezența unei diversități mari de microorganisme benefice, inclusiv peste 120 de tulpini diferite și mai mult de 30 de miliarde de unități formatoare de colonii (CFU-uri) pe porție. Rezultatul este un simbiotic puternic și natural care nu doar susține sănătatea digestivă, dar și echilibrează și întărește microbiomul intestinal.
Cu ce te va ajuta Organic Fermented SYMBIOTIC de la Living Nutrition?
- Echilibrarea microbiomului intestinal
- Îmbunătățirea digestiei
- Promovarea diversității microbiene
- Susținerea sănătății imunitare
- Bogat în nutrienți esențiali
INGREDIENTE
Soia încolțită (Glycine max)*, capsulă de celuloză vegetală (hidroxipropil metilceluloză)
*Ingrediente organice certificate
Pentru alergeni, consultați ingredientele cu caractere îngroșate.
2 capsule furnizează:
Kefir-Kombucha fermentat
Soia încolțită organică 800 mg
ADMINISTRARE
Adulți: Luați 1 capsulă de două ori pe zi cu alimente.
Creșteți la 2 capsule de două ori pe zi dacă este necesar.
Conține peste 30 de miliarde de culturi vii și peste 120 de tulpini, cele mai importante fiind:
Lactobacillus (plantarum, rhamnosus, acidophilus, lactis, casei, brevis, gasseri, paragasseri, salivarius, helveticus, kefiri, futsaii), care sunt probiotice naturale și au un rol important în sănătatea digestivă. Acestea ajută la echilibrarea microbiotei intestinale, reduc disbioza, previn și tratează infecțiile intestinale, ajută la digestia lactozei și promovează sănătatea intestinală.
Bifidobacterium (bifidus, longum, breve, catenulatum, adolescentis, dentium), care sunt microorgansme vii și care formează colonii bine definite în tractul gastrointestinal. Acestea ajută la echilibrul florei intestinale, sprijină sistemul imunitar și sprijină digestia.
Bacillus subtilis, o bacterie probiotică care sprijină sistemul imunitar, ajută la imbunătățirea digestiei și la protecția împotriva alergiilor.
Thermophilus Streptocooxyccusus, o bacterie probiotică care contribuie la sănătatea intestinală, susține sistemul imunitar, ajută în toleranța la lactoză și protejează împotriva infecțiilor digestive.
Soia fermentată a fost folosită în culturile tradiționale din întreaga lume de sute de ani datorită efectelor sale benefice și bioactive asupra microbiotei intestinale, digestiei și metabolismului.
Living Nutrition dezvoltă fermentația pe parcursul a câteva săptămâni, utilizând tehnica distinctivă de kefir-kombucha și monitorizând procesul în condiții atent controlate.
De obicei, soia fermentată este potrivită pentru persoanele cu sensibilitate la soia deoarece este mai ușor de digerat. Cu toate acestea, dacă aveți alergie la soia, vă recomandăm să nu consumați.
De ce să alegi suplimente fermentate?
Suplimentele standard din plante doar izolează compușii. Prin fermentare se îmbunătățesc beneficiile nutriționale ale alimentelor. Prin fermentare transformi un aliment într-o “bombă” nutrițională.
Prin fermentare, alimentele și ierburile sunt păstrate în starea lor naturală, crește potența și biodisponibilitatea nutrienților și se creează o gamă complexă de compuși vii ce susțin sănătatea.
Descoperă gama de suplimente Living Nutrition
Prin diversificarea microorganismelor activitate de fermentare, pe o bază de kefir și kombucha, Living Nutrition au reușit să îmbunătățească semnificativ procesul de fermentare. De asemenea, au introdus ingrediente superioare, printre care boabele de soia germinate organic.
Fermentarea are loc pe o perioadă de 30 de zile, pe cultura de kefir și kombucha, este supravegheată pe toată perioada, iar ulterior se aplică un proces de liofilizare blândă pentru a obține o pulbere fină, 100% naturală, fără niciun alt ingredient sau conservant. Nu degeaba s-au proclamat “THE FERMENTATION ALCHEMISTS”
Astfel, au creat un produs 100% realizat din ingrediente organice.
ATENȚIE!
A nu se lăsa la îndemâna și vederea copiilor mici.