Vitamina C – vitamina minune pentru toate bolile!

Vitamina C – vitamina minune pentru toate bolile!

”𝐃𝐚𝐜𝐚 𝐚𝐦 𝐬𝐭𝐢 𝐬𝐚 𝐟𝐨𝐥𝐨𝐬𝐢𝐦 𝐕𝐢𝐭𝐚𝐦𝐢𝐧𝐚 𝐂 𝐢𝐧 𝐜𝐚𝐧𝐭𝐢𝐭𝐚𝐭𝐢𝐥𝐞 𝐩𝐨𝐭𝐫𝐢𝐯𝐢𝐭𝐞, 𝐭𝐫𝐞𝐢 𝐬𝐟𝐞𝐫𝐭𝐮𝐫𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐫𝐚𝐟𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐟𝐚𝐫𝐦𝐚𝐜𝐢𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐫 𝐝𝐢𝐬𝐩𝐚𝐫𝐞𝐚”. Dr. Pauling

Forma de ascorbat de sodiu recomandata in acest articol, care nu irita mucoasa stomacului si se poate administra in cantitati considerabile, o gasiti pe site-ul nostru, sub denumirea de Vitamina C alcalina – ascorbat de sodiu asa cum v-am obisnuit la gramaj de 1 KG,la un pret super avantajos sa o poata folosi toata familia in decurs de 4 anotimpuri 🙂

www.drogheriavara.ro

Cea mai mare parte a formelor de vitamina C vine ca ascorbate minerale, iar cele mai frecvente ascorbate minerale utilizate în suplimentarea cu vitamina C includ:

🤍Acid ascorbic

🤍Ascorbat de sodiu

🤍Ascorbat de calciu

🤍Ascorbat de magneziu

🤍Ascorbat de potasiu

🤍Ascorbat de mangan

🤍Ascorbat de zinc

🤍Ascorbat de molibden

🤍Ascorbat de crom

Cele mai intalnite forme de pe piata raman insa:

𝗔𝗰𝗶𝗱𝘂𝗹 𝗮𝘀𝗰𝗼𝗿𝗯𝗶𝗰

Aceasta este cea mai ieftină şi cea mai comună formă de supliment de vitamina C disponibil. Dar asta nu înseamnă că este cea mai bună formă atunci când vine vorba de absorbție. Acidul ascorbic este în regulă de luat dacă nu există nicio problemă cu tulburările digestive. Deoarece acidul ascorbic este „acid”, atunci această formă de vitamina C este adesea asociată cu un factor scăzut de toleranță a intestinului, iar atunci când este luată la doze medii până la mari, declanșează de obicei disconfort stomacal şi tulburări digestive. Deci, dacă aveți un stomac sensibil, istoric de ulcer, colită, sindromul colonului iritabil sau orice formă de afecțiune intestinală sau inflamație, aceasta nu este o formă optimă de vitamina C.

𝐀𝐬𝐜𝐨𝐫𝐛𝐚𝐭 𝐝𝐞 𝐬𝐨𝐝𝐢𝐮

Ascorbatul de sodiu este probabil cel mai bun și cu siguranță cel mai puțin scump dintre ascorbatele minerale pentru suplimentarea regulată în doze relativ mari. Ascorbatul de sodiu este, de asemenea, tipul de vitamina C care se folosește în suplimentele lipozomale de vitamina C. Ascorbatul de sodiu este mult mai blând la nivelul intestinului decât acidul ascorbic, astfel încât este bine tolerat de persoanele cu probleme la stomac și tulburări digestive,pentru că permite un nivel mai mare de toleranță intestinală.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că cantități mari de ascorbat de sodiu pot fi luate de către cei cu hipertensiune arterială și boli de inimă, fără a provoca retenție de apă sau o creștere a tensiunii arteriale. Acest lucru se datorează faptului că este clorură de sodiu, nu sodiu asociat cu un anion, cum ar fi ascorbatul, citratul sau bicarbonatul, care provoacă întotdeauna retenția de lichid și agravează tensiunea arterială ridicată la indivizii sensibili la supraîncărcare de volum. Termenul de hipertensiune „dependentă de sodiu” trebuie înlocuit cu hipertensiune „dependentă de clorura de sodiu” sau „dependentă de sare de masă”.

𝐑𝐄𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐑𝐈

Datorită implicării ei în foarte multe reacții enzimatice, vitamina C (acidul ascorbic), este utilizată pentru tratarea pe cale naturală a unor afecțiuni diverse, de natură virală sau tumorală.

Deși doza recomandată pentru utilizare orală este de circa 100mg/zi, efectele terapeutice se obțin la doze cuprinse în general în gama 𝟐-𝟏𝟎 𝐠/𝐳𝐢. Utilizarea orală a unor cantități mai mari de circa 3 grame zilnic a vitaminei C netamponate poate induce laxație și poate fi mai greu sau chiar imposibil de tolerat de către persoanele cu un stomac sensibil sau afectat.

‼️Pentru suplimentarea zilnică regulată, 𝐚𝐬𝐜𝐨𝐫𝐛𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐬𝐨𝐝𝐢𝐮 este o formă economică, bine tolerată de vitamina C‼️

⚠Studiile facute de dr. F.R.Klenner pe asa-zisele “megadoze” de Vitamina C, prezentate in 10 iunie 1949 Asociatiei Medicale Americane, demonstreaza ca aceste megadoze de Vitamina C vindeca poliomielita si rujeola, fara efecte adverse. Dr. Klenner spune ca “atunci cand folosesti cantitatea potrivita de Vitamina C, va distruge orice virus din corp”.

⚠Dr. Klenner folosea Vitamina C, adesea însoțită de doze mari de alți nutrienți, pentru a lupta împotriva unei varietăți izbitoare de alte boli: infecții ale vezicii urinare, alcoolism, artrită, leucemie, ateroscleroză, discuri intervertebrale rupte, colesterol ridicat, diabet, glaucom, arsuri și infecții secundare, intoxicatii cu metale grele, oboseala cronica si complicatii rezultate din interventii chirurgicale. În plus, dr.Klenner a raportat, de asemenea, vindecari de tetanus, trichineloză, mușcături veninoase de la păianjeni sau șerpi și scleroza multiplă.

⚠Un alt mare sustinator al consumului “mare” de Vitamina C este laureatul premiului Nobel (de 2 ori), chimistul si biochimistul dr.Linus Pauling, a carui lucrare – “My Love Affair With Vitamin C”- se gaseste in format pdf online. Dr. Pauling sustine ca “daca am sti sa folosim Vitamina C in cantitatile potrivite, trei sferturi din rafturile farmaciilor ar disparea”.

O serie de medici au facut cercetari clinice legate de megadozele de Vitamina C, cu rezultate surprinzatoare pentru unii, incepand din 1900 si pana azi.

⚠Dr. Suzanne Humphries (medic nefrolog) detaliaza pe site-ul ei, la sectiunea despre Vitamina C, de ce foloseste ascorbatul de sodiu in detrimentul altor forme de Vitamina C, si ce cantitati sunt necesare pentru tratarea tusei convulsive, de exemplu, inclusiv la bebelusi.

Din toate aceste cercetari si rezultate mai mult decat bune pe o serie de afectiuni, se desprinde o regula de baza, care poate fi adaptata dupa nevoi:

𝐂𝐨𝐩𝐢𝐢 – cati ani are copilul, atatea grame de ascorbat de sodiu se pot da pe zi, in mai multe administrari. Se poate pune in orice mancare, suc, smoothie etc. (cat tii pe unghia mica la copii sub 2 ani, cat tii pe unghia aratatorului la copii peste 2,3 ani.Se face pauza cand apare sau exista scaun moale.

𝐀𝐝𝐮𝐥𝐭𝐢 – 1 g de 2-3 *zi sau mai des dar reduceti daca apare scaun moale.

❗️ 𝒊𝒏 𝒄𝒂𝒛 𝒅𝒆 𝒃𝒐𝒂𝒍𝒂 : doza uzuala se poate dubla. Din experienta mea si a altora, nu a fost necesar sa dublez doza uzuala. Am folosit ascorbatul de sodiu la nevoie.

❗️ 𝒅𝒂𝒄𝒂 𝒗𝒂𝒄𝒄𝒊𝒏𝒂𝒕𝒊 𝒄𝒐𝒑𝒊𝒊: se da doza uzuala cu o saptamana inainte, se dubleaza cu 2-3 zile inainte, se pastreaza doza dubla inca 2-3 zile dupa vaccin si se continua inca o saptamana cu doza uzuala.O linguriță are cca 5 grame.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!