Durata de livrare: 1
Deși consumarea unui ulei de pește lichid, de bună calitate este cel mai economic mod de a obține cantitatea zilnică necesară de EPA și DHA, mulți preferă, totuși, capsulele.
Eco
Produsul nostru este realizat cu amprentă ecologică zero, din pești mici, crescuți în libertate, prinși cu atenție la păstrarea biodiversității, iar datorită tehnologiei moderne de producție, nu există niciun fel de deșeuri sau materiale poluante – astfel că dispune de certificare IFFO RS și Friends of the Sea.
Puritate
Este obținut 100% dintr-un soi de anșoa mărunt, cu ciclu de viață scurt, crescut în libertate, care se hrănește în principal cu creveți (krill) și diferite planctoane. Datorită acestui fapt și a zonei de pescuit nepoluate, uleiul macru obținut din ei este ab ovo pur, dar prin noul nostru procedeu delicat și brevetat se mai purifică în plus, astfel că în cele din urmă, nici nu mai poate fi detectat vreun material poluant, nici măcar cu metode de cea mai mare precizie! Ulei de pește mai pur nu există!
Prospețime
Prelucrarea peștilor începe imediat ce au fost prinși, ei nu sunt depozitați, astfel valoarea TOTOX este extrem de scăzută, sub 5. Calculând pe unitate de materie activă, acesta este cel mai proaspăt ulei de pește din lume!
Conținut foarte ridicat de materie activă
GAL Omega-3 Eco are un conținut de 700 mg de acizi grași Ω3 per capsulă gelatinoasă moale, din care 350 mg EPA, 250 mg DHA, iar 100 mg, DPA și SDA. (Alte capsule cu ulei de pește conțin, de obicei, între 100-350 mg de Ω3 per capsulă.)
Caracter natural
Format natural de trigliceridă (TG), nu formatul ieftin, artificial de esteri etilici (EE) care este caracteristic pentru uleiurile de pește concentrate (și desigur, de fiecare dată lipsește această mențiune, ea nefiind obligatorie...). Acest lucru este important – în plus față de ideea romantică a provenienței natural – și pentru faptul că esterii etilici se digeră și se absorb altfel decât TG regăsiți în natură. Este interesant de observat că de când la studii se folosesc numai forme de EE, apar din ce în ce mai multe analize potrivit cărora uleiul de pește este mai puțin eficient decât se credea înainte. Poate fi doar o coincidență, dar oricum, un motiv în plus pentru care noi utilizăm numai forma naturală a TG.
Deoarece nu sunt marcate, singura modalitate de a fi siguri dacă produsul ales este TG sau EE: EE va începe să dizolve și să atace polistirenul în câteva secunde... TG nu!
Biodisponibilitate cu 30% mai bună
Biodisponibilitatea acizilor grași Ω3 din uleiurile de pește purificate și concentrate molecular în forma lor finală naturală (TG) este cu 30% mai bună decât cea a uleiurilor de pește naturale simple (ca să nu mai vorbim de forma EE). IFOS, renumitul și severul organism canadian pentru certificarea produselor din ulei de pește, i-a acordat ratingul maxim, de 5 stele, dar produsul a depășit cu mult și cerințele pentru acest nivel. Pentru păstrarea îndelungată a prospețimii (TOTOX) am folosit un amestec stabilizator antioxidant dezvoltat de noi, cu certificare RSPO („orangutan-friendly”) în componența căruia se găsesc tocotrienoli obținuți din pulpa fructului de palmier roșu, de la ferme sustenabile, complex natural de vitamina E (8 feluri de tocoferoli+tocotrienoli) și antioxidanți obținuți din salvie grecească, fără chimicale (cu așa-numita extracție supercritică).
O capsulă pe zi din produsul nostru este, deja, suficientă pentru a-și exercita toate efectele asupra creierului, ochilor și sistemului cardiovascular, minimul necesar fiind, de altfel, de 500 mg EPA+DHA. Pentru acest efect sunt necesare 2-6 capsule din ulei de pește obișnuite (cu toate că recomandarea menționată pe acestea este tot 1 buc. pe zi). În schimb, potrivit EFSA, pentru efectul de scădere a nivelului de trigliceride este nevoie de min. 2000 mg EPA+DHA, astfel că în acest scop necesarul poate fi chiar de 3-4 capsule (dar nu de 8-20 de bucăți, cum scrie pe majoritatea capsulelor din ulei de pește).
Despre Omega-3
Raportul acizilor grași Omega-3 și Omega-6 este extrem de important pentru funcționarea corespunzătoare a organismului uman, deoarece acizii grași Omega-3 EPA și DHA produc, în fiecare celulă a organismului, substanțe asemănătoare hormonilor, iar în urma consumului exagerat de acizi grași Omega-6, substanțele provenite din unul dintre acizii grași Omega-6 (acid arahidonic) are efect inflamator. Majoritatea afecțiunilor (așa numitele boli ale civilizației) se formează chiar din cauza nivelului ridicat de inflamație, care accentuează și îmbătrânirea. Un raport de 1:1 al acizilor grași Omega-3/6 este „proiectat” în mod genetic la om. Raportul de acizi grași la strămoșii noștri se apropia de 1:1, ca și la popoarele foarte sănătoase din zilele noastre. Din păcate acest raport s-a modificat în favoarea Omega-6 (1:8 – 1:32), din cauză că nu se consumă destul pește de mare și destule fructe de mare, iar consumul de uleiuri vegetale și grăsimi de la animale furajate, bogate în Omega-6, este foarte ridicat. Această modificare este cauza multor boli.
Cea mai bună soluție pentru restabilirea raportului este reducerea consumului de alimente bogate în Omega-6 și administrarea regulată de suplimente alimentare pure, cu conținut de EPA și DHA, precum și consumul de pește de mare și fructe de mare de mai multe ori pe săptămână. Uleiurile vegetale cu conținut de Omega-3, cu excepția uleiului din alge, nu sunt corespunzătoare, deoarece acestea nu conțin EPA și DHA, ci Omega-3 este prezent în ele ca acid alfa-linolenic (ALA) care în organismul uman nu se transformă, sau se transformă în foarte mică măsură în acizi grași utili EPA și DHA. Omega-3 din alge și de origine animală este cel mai folositor la om. Omega-3 vegetal (ALA) se transformă în foarte mică măsură în formele EPA și DHA, dar diminuează și producerea în organism a acidului gras numit acid dihomo-gamma linolenic, de asemenea, cu efect antiinflamator. Producerea acestui acid gras la fel de important este blocat și de consumul exagerat de acid gras Omega-6, astfel fiind extrem de important să nu compensăm consumul exagerat de acid gras Omgea-6 prin aportul Omega-3 din surse vegetale, căci ambele vor diminua nivelul acestui acid gras atât de important, cu efect antiinflamator. În schimb, EPA și DHA nu va avea acest efect de diminuare, dimpotrivă...
Este imposibil să enumerăm toate avantajele consumului de ulei de pește, adică ale raportului ridicat de Omega-3 și ale consumului abundent din acizii grași EPA, DPA și DHA. Iată-le pe cele mai importante, aflate de cercetători, până în prezent:
Creierul și sistemul nervos
Reduce depresia, agresivitatea, irascibilitatea și indispoziția.
Ajută procesele de învățare și dezvoltă inteligența, crește masa cerebrală, dezvoltă creierul, mai ales dacă aportul este corespunzător începând cu viața intrauterină și în copilărie.
Sistemul cardiovascular
Ajută la păstrarea elasticității venelor, reglează ritmul cardiac și nivelul de colesterol.
Reduce riscul de tromboză, de stroke și de infarct, precum și nivelul de trigliceride și tensiunea arterială.
Altele
Ajută la prevenirea apariției degenerescenței maculare (AMD), a sindromului de ochi uscat și are efect benefic asupra capilarelor oculare.
Datorită efectului puternic antiinflamator, se consideră eficient și împotriva reumatismului articular.
Ajută la păstrarea sănătății și luciului părului și al pielii.
La persoanele cu niveluri ridicate de EPA și DHA în sânge, telomerul care protejează capetele lanțului de ADN se scurtează mai lent, acesta fiind în prezent cel mai precis indicator al speranței de viață.
1. Examine.com 2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with Constant α-Linolenic Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid in Plasma Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52. 3. Liou et al.: Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases n-6 eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic acid in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8. 4. Wang et al. n-3 Fatty acids from fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17. 5. Schwab et al.: Effects of hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J
În sistemul nostru intestinal, flora intestinală benefică și cea dăunătoare ar trebui să fie în echilibru. Acest echilibru poate fi însă deranjat de influențe externe (antibiotice, infecții, contact cu toxine, aer poluat, stres etc.), care ne afectează pe tot parcursul vieții.
Flora intestinală benefică produce majoritatea vitaminelor și a enzimelor, mulți hormoni vitali și principalele elemente de bază ale sistemului imunitar. Dacă flora benefică este deteriorată, aceste substanțe nu sunt produse corespunzător, ceea ce poate avea numeroase consecințe fiziologice. Sistemul imunitar poate fi slăbit, pot apărea boli ale pielii și simptome de alergie, pot apărea obezitatea și problemele de circulație ale sângelui din cauza dezechilibrului sistemului hormonal.
Dacă flora intestinală benefică nu funcționează bine și nu poate descompune și digera în mod corespunzător nutrienții, acest fapt poate avea, de exemplu, ca consecință și dezvoltarea sensibilității la gluten și lactoză.
Cercetarea microbiomului din corpul uman devine ușor un nou domeniu de știință. În prezent, avem încă doar cunoștințe primitive despre importanța deplină a microbiomului.
Urmează câteva fapte surprinzătoare despre aceasta:
Soluția pe termen lung, pentru restabilirea și menținerea florei intestinale benefice, ar fi să ne schimbăm în mod conștient obiceiurile alimentare, adică, pe de o parte, pentru a furniza energie florei intestinale utile ar trebui consumate fibre (prebiotice), legume crude, semințe încolțite, uleiuri vegetale presate la rece și grăsimi animale de înaltă calitate, iar pe de altă parte, ar trebui acordată prioritate consumului de alimente, cele numite fermentate (flora pre-digestivă). Susține-ți flora intestinală benefică, printr-o dietă bogată în fibre. Fără fibre, bacteriile benefice nu au acces la sursele de energie și își exercită mai greu efectele pozitive.
Prebiotice: Surse de energie pentru flora intestinală benefică. De obicei, materiale din fibre vegetale și animale.
Probiotice: Tulpini de bacterii și ciuperci, care formează flora intestinală benefică.
Antibiotice: Substanțe și medicamente, care distrug atât bacteriile utile, cât și bacteriile dăunătoare, dar și flora intestinală.
Produsul MikroBiom 24 conține probiotice, numite și bacterii bune, într-o cantitate extrem de mare dar și de calitate excepțională. Pentru ca aceste tulpini să-și poată exercita efectul cât mai mult posibil, am închis bacteriile într-o capsulă rezistentă la acidul gastric. Aceste capsule speciale rezistente la acidul din stomac nu se dizolvă în acidul gastric, ci într-un mediu alcalin. Drept urmare, aceste capsule se dizolvă în intestinul potcoavei, deoarece nivelul pH-ului din intestinul potcoavei este alcalin. În acest fel, aceste bacterii sunt transportate direct în locația dorită.
Ingrediente: Butirat de sodiu, Celuloză microcristalină, Sacharomices Boulardi, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus fermentum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium adeloscentis, Bifidobacterium infantis, Bacillus clausii, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus gasseri, Pediococcusacidalactici, Lactococcus lactis spcremoris, Lactobacillus-Rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bacillus subtilis, Leuconostocmesenteroides, Pediococcuspentosaceus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Streptococcus thermophilus.
Doza zilnică 1 capsulă/ Conținut flacon 30 buc. | |||
Ingredient activ | Doza de ingredient activ în capsula zilnică | RDZ% în doza zilnică | |
RDZ %=referință la doza zilnică pentru adulți mrd=miliard UFC=unitate formatoare de colonii-numărul de celule vii |
|||
Doza zilnică recomandată:
Depozitare:
Suplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!
SUPLIMENT NATURAL din Plante 100% Certificate Organic in UE, SUA si India
60 CAPS VEG
Beneficii
Caracteristici
ORGANIC INDIA Neem, Antibiotic si Antifungic Natural, sustine sanatatea tesuturilor moi si a aparatului urinar in cazul infectiilor fungice si bacteriene, sprijina sistemele organismului, curata si purifica sangele, este benefic pentru detoxifierea organismului, sustine sistemul imunitar si sanatatea pielii, contribuie la echilibrarea digestiei si a metabolismului si la mentinerea unui nivel sanatos al glucidelor din sange.
Neem a fost utilizat pe scară largă în medicina Ayurveda, Unani și Homeopatica și a devenit un panaceu al medicinei moderne. Neem contine o gamă largă de compuși activi din punct de vedere biologic, care sunt chimic diversi și complecsi din punct de vedere structural. Peste 140 de compuși au fost izolați din diferite părți ale Neem. Toate părțile arborelui Neem - frunze, flori, semințe, fructe, rădăcini și scoarță au fost utilizate în mod tradițional pentru tratamentul inflamației, infecțiilor, febrei, bolilor de piele și tulburărilor dentare. Beneficiile medicinale au fost descrise în special pentru frunzele de Neem. S-a demonstrat că frunzele de Neem și constituenții lor prezintă proprietăți imunomodulatoare, antiinflamatoare, antihiperglicemice, antiulceroase, antipaludice, antifungice, antibacteriene, antivirale, antioxidante, antimutagene și anticarcinogene.
Neem este un agent antibiotic si antifungic natural puternic ce contine genudin, nimbidol si nimonol, compusi naturali ce pot actiona impotriva fungilor, bacteriilor, virusurilor si anumitor microorganisme care cauzeaza infectii.
Ingrediente
Informatii Nutritionale:
Ingrediente – cantitate per capsula:
Neem Organic (Azadirachta indica) 325 mg
Alte Ingrediente: capsule vegetale
Mod de administrare
Recomandare pentru cele mai bune rezultate:
Sigur pentru folosire indelungata.
Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa ceara avizul mediculului inainte de folosirea produsului. A se pastra la loc uscat si racoros. Suplimentele alimentare sunt menite sa suplimenteze dieta si nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. A nu se lasa la indemana copiilor. |
Certificari
ORGANIC INDIA Neem, Antibiotic Natural este:
Toate produsele ORGANIC INDIA contin Plante100% Certificate Organic, ceea ce inseamna ca nu se folosesc pesticide sau fertilizatori sintetici in niciun stagiu al productiei. Toate plantele sunt recoltate exclusiv de la agricultorii nostri, iar metodele unice de cultivare, recoltare si procesare le protejeaza integritatea nutritionala. Produsele ORGANIC INDIA promoveaza sanatatea, fericirea si „Adevarata Stare de Bine” si sunt realizate cu grija si iubire. Fiecare dintre produsele noastre intruchipeaza dragostea, respectul si legatura dintre Natura Mama, fermieri, compania noastra si dumneavoastra. Muncim alaturi de mici familii in cultivarea a mii de hectare de teren agricol in mod ecologic si sustenabil pentru a oferi o viata demna agricultorilor indieni si pentru a va oferi dumneavoastra sanatate si fericire. Alegand ORGANIC INDIA participati si dumneavoastra activ la misiunea noastra de a crea un mediu inconjurator sustenabil! |
După șamponare, se masează scalpul câteva minute și se clătește cu apă.
Se repetă șamponarea,
Se lasă câteva minute să acționeze apoi se clătește cu apă.
Se folosește de 3 ori pe săptămână in faza inițială și se continuă cu 2 spălări pe săptămână pentru perioada de întreținere.
Aqua,Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer,Decyl Glucoside, Disodium Capryloyl Glutamate, Phenoxyethanol, Aesculus Hippocastanum Extract, Chamomilla Recutita Extract, Equisetum Arvense Extract, Faex Extract, Melissa Officinalis Extract, Rosmarinus Officinalis Extract,Salvia Officinalis Extract, Tussilago Farfara Leaf Extract, Urtica Dioica Extract,Biotin, Caffeine, Niacinamide, Panthenol, Zinc Gluconate, Ammonium Glycyrrhizate, Beheneth-10, Benzoic Acid, Caprylyl Glycol, Cetyl Palmitate, Citronellyl Methylcrotonate, Cocamide MEA, Disodium EDTA,DMDM Hydantoin, Ethoxydiglycol, Glucose, Glyceryl Stearate,Glycol Distearate, Hydrogenated Castor Oil, Lactic Acid, Laureth-10, Laureth-2,PEG/PPG-120/10 Trimethylolpropane Trioleate, PEG-12 Dimethicone, Polyquaternium-10, Propylene Glycol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Parfum, Eugenol, d-Limonene, Cinnamal,Benzyl Benzoate, Hydroxycitronellal
Forma/Textura:: capsule, Lichid
Ingredient Principal: Probiotic, Omega 3, Niacinamide, Plante medicinale
Pentru: : femei, barbati
GAL Omega 3 Eco, 60 caps
Forma/Textura:: capsule
Pentru: : femei,barbati
Ingredient Principal: Ulei de peste
MikroBiom 24 – Supliment alimentar, capsule cu floră vie, Hymato, 30 buc
Forma/Textura:: capsule
Pentru: : femei,barbati
Ingredient Principal: Probiotice
Neem | Antibiotic si Antifungic Natural
Forma/Textura:: capsule
Pentru: : femei,barbati
Ingredient Principal: Neem
Cristian,
Recomand! Șamponul atenuează simptomele dermatitei după prima spălare!
RaspundeA fost util acest review?