Protocol ''Papiloame/Negi''

130,90 RON 123,90 RON
Acest protocol este eficient in eliminarea papiloamelor si negilor

Recomandare de utilizare: Se pune pe un betisor de ureche, 1,2 picaturi din ulei de arbore de ceai si ulei de oregano ..dupa care se tapoteaza direct pe papiloamele existente sau negi de 2/zi

Se repeta procedura pana cand se inegresc, se usuca si cad singure

Intern, recomandam o cura cu NEEM, pentru curatarea sangelui pentru preventie.

1 cps de 2/zi timp de 3 luni, pentru persoanele cu orice boala de piele( acnee, eczeme, ciuperci, papiloame)
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C956 Ai nevoie de ajutor? 0738972848 / 0770819799
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ulei Esențial de Arbore de Ceai (Tea Tree),Certificare IFRA, 10ml(acnee, infecții fungice, mătreață, infecții vaginale, hemoroizi)

Denumire latină: Melaleuca Alternifolia 

Parte folosită a plantelor: Frunze și Crenguțe 

Origine: Australia 

Metoda de extracție: Distilarea cu abur 

În Australia de Est, Arborele de Ceai este cunoscut pentru proprietățile sale de vindecare. Din timpuri imemoriale, nativii australieni folosesc de sute de ani frunze zdrobite pentru a trata rănile, arsurile, ulcerele și infecțiile. Au inhalat uleiuri din frunze zdrobite pentru a ameliora tusea și răcelile. Acest ulei a fost aplicat pe răni, iar frunzele au fost folosite pentru a face ceai pentru calmarea durerilor de gât. Între 1920 și 1930, uleiul esențial al acestui copac a început să apară și să fie folosit pentru proprietățile sale antimicrobiene în Europa.

 

Proprietăţile uleiului de tea tree

  • antibacterian potent, cu spectru larg
  • antifungic, remarcat pentru eficiența sa împotriva Candida
  • antiviral și antiparazitar cutanat
  • purifiant, curăță pielea afectată de diferite infecții
  • antiseptic
  • stimulant şi tonic
  • antiinfecţios general

 

La ce vă poate ajuta uleiului de tea tree

  • purificarea și curățarea pielii
  • îngrijirea și igiena tenului gras, a tenului cu probleme
  • acnee juvenilă, acnee rozacee, eczeme, herpes
  • igiena pielii în general
  • abces cutanat, infecţii localizate
  • erupţii cutanate, inclusiv în zona scutecelor
  • plăgi şi piele suprainfectată
  • afte bucale, gingivite, igienă orală
  • mătreaţă, scalp cu probleme
  • igienă intimă
  • curățarea suprafeţelor, a lenjeriei

 

Cum folosiți uleiul de tea tree

  • este un produs ce nu se folosește de regulă ca atare pe piele, însă o serie de specialiști în aromaterapie pot recomanda aplicarea uleiului nediluat, local, pe porțiuni mici de piele
  • ca ingredient în preparate cosmetice se folosește în dozaj uzual de 0,5-2%
  • ca ingredient se poate include în felurite preparate cosmetice: clansere, seruri, măști, creme și loțiuni, unguente, balsamuri
  • se pot prepara de asemenea: cremă de scutece, frecții pentru scalp, seruri concentrate cu aplicație locală, deodorante, geluri antiseptice
  • în igienă orală sub formă de gargară, în pastă de dinţi sau în apă de gură
  • ca ingredient în diferite soluţii de curățare a suprafețelor în cămin sau câteva picături pe un burete umed cu care se poate igieniza în baie orice zonă inclusiv toaleta sau tamburul mașinii de spălat
  • câteva picături în baia de şezut în caz de micoze sau 1% adăugat în gelul de igienă intimă
  • nediluat, pe zonele restrânse problematice (coșuri), aplicat punctualcu ajutorul unui tampon de bumbac sau al unui beţişor cu vată, de două ori pe zi
  • MASAJ
    Mixeaza 5 pic. cu 10 ml ulei purtator.
    BAIE
    Mixeaza 5 pic. cu 5 ml ulei purtator.
    PARFUMARE
    Mixeaza 1 pic. cu 10 ml ulei purtator.

Sinergii speciale

  • cu ulei esențial de oregano pentru efectul antiinfecțios
  • cu ulei esențial de lămâie în igiena orală
  • cu ulei esențial de lavandă  pentru efectul anti-acneic

Mod de păstrare:

la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă.

Calitate: produs cosmetic natural şi organic certificat de IFRA

Prezentare: lichid clar de culoare gălbuie, cu vâscozitate redusă

Descrierea olfactivă: miros puternic, medicinal, erbaceu, cu note lemnoase.

 

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • detalii despre utilizarea în siguranţă a uleiurilor esenţiale
  • a se evita contactul cu ochii
  • contraindicat în trimestrul I de sarcină
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut

 

Avertisment: indicațiile, proprietățile și modul de utilizare ale produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător sau furnizor. Cu toate acestea, informațiile sunt oferite cu titlu informativ, nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic.



Ulei Esențial de Oregano,Certificare IFRA( înțepături de insecte, herpes, sinuzite, micoze)

Denumire latină: Origanum Vulgare 

Parte folosită a plantelor: Frunze și Flori 

Origine: Spania 

Metoda de extracție: Distilarea cu abur 

Descriere aromatică: Pe bază de plante, ascuțită, verde, camfor 

Oregano este unul dintre cele mai puternice și mai eficiente uleiuri esențiale și a fost folosit de secole în medicina tradițională. Datorită conținutului său ridicat de fenol, trebuie să aveți grijă atunci când inhalați sau difuzați oregano; este nevoie doar de una sau două picături.

Uleiul Esențial de Oregano, are efecte antimicrobiene care ajută la combaterea răcelii și a tusei, îmbunătățește problemele digestive și susține sistemul imunitar și respirator. 

 Uleiul esențial de Oregano este unul dintre cele mai versatile și puternice uleiuri esențiale, ce nu trebuie să lipsească din trusa ta de remedii naturale. Înzestrat cu proprietăți antisepticeantimicrobiene și antibacteriene extraordinare, este aliatul perfect în lupta cu acneea, negii, durerile de cap, micozele, infecțiile, paraziții, sinuzitele, astmul și durerile reumatice. Încorporat în șampon, este ideal pentru mătreață, mâncărimi sau părul cu tendință de cădere.

Tatăl medicinei, Hipocrate, a folosit oregano ca demachiant și ca un ajutor eficient pentru problemele digestive și respiratorii. 

În plus, oregano trebuie diluat cu ulei de bază atunci când este aplicat pe piele.

 

Proprietățile uleiului esențial de oregano

  • antiinfecțios potent
  • antiseptic
  • antiparazitar
  • antifungic
  • stimulator, tonifiant


Recomandări, aplicații

  • în caz de infecții ale pielii și scalpului
  • înțepături de insecte, herpes, negi
  • micoze ale unghiilor și pielii
  • mătreață, mâncărimi ale scalpului
  • igienă intimă (candida)
  • ca agent antibacterian în deodorante


Mod de utilizare

  • este un produs ce nu se folosește ca atare pe piele, doar ca ingredient în preparate cosmetice și compoziții pentru aromaterapie
  • ca ingredient pentru preparate de îngrijire a pielii: uleiul de oregano încorporat într-un ulei vegetal se aplică pe zona afectată de 1-2 ori pe zi. În caz de reacții adverse sau usturime, se va opri utilizarea sau se va scădea concentrația; util în caz de înțepături de insecte, herpes, infecții cutanate, micoze
  • ca ingredient pentru prepararea compozițiilor de igienă a părului, în caz de scalp afectat de mătreață, sub formă de șampoane, măști, frecții sau creme capilare; 
  • ca ingredient într-o mască pentru scalp afectat de micoze; se aplică săptămânal, până la ameliorarea simptomelor; masca aplicată pe scalp și păr se împachetează cu o folie și se lasă să acționeze 20-30 minute, după care se spală părul ca de obicei
  • ca ingredient în săpunul lichid sau gelul de duș folosit, pentru efect antiseptic; este recomandat în special în perioadele de epidemie
  • ca ingredient pentru prepararea soluțiilor de igienă intimă, ajută la eliminarea problemelor legate de un spectru larg de fungi, inclusiv Candida; sau adăugat în porția de gel de baie ori săpun lichid pentru igiena intimă
  • ca ingredient în unguente sau balsamuri antimicotice pentru unghiile de la mâini sau picioare, sau inclus într-un ulei vegetal (ricin, tamanu ori măsline de exemplu)

Cum se utilizează:

1. Topic – absorbtia uleiurilor esentiale prin piele
Poți folosi uleiurile esențiale topic  DOAR atunci când sunt diluate. Pentru a nu irita pielea, recomandarea generală de diluție este

  • 1.1% în cazul adulților ( 4-5 picături la 10 ml de ulei vegetal)

2. Difuzați și inspirați: Inspirați uleiurile esențiale preferate folosind un difuzor de uleiuri esențiale sau direct din sticluță.

4. Copii și Bebe

  • A se utiliza întotdeauna diluat cu un ulei vegetal, se aplica astfel în cazul înțepăturilor de insecte, herpes sau micozelor
  • În cazul tusei sau bronșitei este recomandat masajul asociat cu ulei cocos la 20 ml de ulei cocos recomandăm să se adauge maxim 7 picături de ulei de oregano.
  • Mască pentru scalp destinată eliminării mătreții –
  • Pentru aplicarea masajului abdominal se adaugă într-o cantitate de ulei struguri 50 ml – ulei de oregano maxim 10 picături.
  • Pentru tratarea micozelor de la unghii se recomandă o concentrație de ulei de oregano de până la 5 % se poate asocia cu uleiul arbore ceai

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de lumina directă

Date de siguranță, precauții în utilizare:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puțin 24 de ore înainte de aplicare
  • ulei esențial dermocaustic, a nu se utiliza pur pe piele sau în concentrații mari
  • a se evita contactul cu ochii
  • nu este recomandat în sarcină și alăptare
  • nu este recomandat pentru copii <6 ani
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz extern; uzul intern se recomandă sub îndrumarea unui medic sau aromaterapeut


Neem - Pentru eczeme, cosuri si ciuperci de pe piele, puritate a sângelui. 60caps, 400mg

Neem - Pentru eczeme, cosuri si ciuperci de pe piele. Neem este folosit în mod tradițional pentru a purifica sângele și pentru a îmbunătăți circulația sângelui.

Un produs natural cu acțiune eficientă. Supliment alimentar

Neem de la producătorul indian de calitate Virgo UAP Pharma.

 

Neem este un produs autentic care conține extract de Azadirachta indica conform practicilor tradiționale.

Neem, 60 caps. vegane, 400mg

 

Neem a fost folosit în practica orientală din cele mai vechi timpuri și are efecte benefice binecunoscute.

Termenul prin care ei îl numesc Neem se traduce prin „întreg, nepieritor”.

 

Neem:

- Prin proprietatea sa de purificare a sângelui, Neem oferă un sprijin serios pentru starea pielii și stabilitatea generală a corpului.

- Actioneaza impotriva microorganismelor patogene, reduce excesul de glucoza si echilibreaza sistemul nervos.

- Ajută la curățarea toxinelor, protejează împotriva acțiunii radicalilor liberi și contribuie la puritatea sângelui.

- Este considerat un remediu cheie pentru afecțiunile persistente ale pielii, în principal datorită proprietății Azadirachta indica de a îmbunătăți calitatea sângelui, care este direct legată de starea pielii. Din acest motiv, este adesea recomandat pentru eczeme, alergii cutanate și altele.

- Sa dovedit a fi eficient împotriva ciupercilor din speciile Trichophyton, Epidermophyton, Trichosporon microspore, Geotrichum și Candida.

- Ajuta la curatarea si netezirea pielii.

- Acționează împotriva unei game largi de microorganisme gram-pozitive și gram-negative, inclusiv tulpini care sunt rezistente la unele produse chimice.

- Sprijină favorabil circulația sângelui. Are capacitatea de a extinde vasele de sânge, deci este potrivit pentru circulația sanguină afectată.

- Contribuie la furnizarea normală de oxigen a celulelor.

- Sustine starea gingiilor in caz de sangerare.

- Neem este popular pentru prevenirea afecțiunilor diabetice.

- Sprijină apărarea naturală a organismului.

Neem nu are efecte secundare cunoscute

 

 

Mod de utilizare:

- De două ori pe zi, 1 caps. după mâncare cu un pahar cu apă. Se beau cu apa incalzita (recomandat) sau cu apa la temperatura camerei.
- Durata recomandată de recepție: 2 luni. După o pauză de 3 luni, se poate efectua un nou aport de 2 luni.
- Un pachet de Neem, Neem este suficient pentru 30 de zile.

 

 

Compoziţie,
Fiecare 1 caps. vegană. de 400mg / doza zilnică de 800mg conține:

Neem, extract de frunze (Azadirachta Indica)

 

 

 


 
 
 
Cantitate netă: 60caps, 24g  
Termenul de valabilitate: 05.2026
Numărul partidei: vezi marcajul
 
 
Produsul nu e înlocuitorul alimentării variate. A păstra în ambalaj original, a nu lăsa la îndemâna copiilor. De a nu depăși doza zilnică recomandată. Nu trebuie folosit de persoane care sunt alergice la oricare dintre ingrediente, gravide sau copii. Strângeți capacul după utilizare. Păstrare - pe loc uscat la temperatură de la 5 până la 28 °С.


Producător: 
Produs în India de Virgo UAP Pharma | Tradiție în Ayurveda din 1894
Neem e un produs original, înregistrat de ARA EUROPE, conform Regulamentului european.



Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!