Durata de livrare: 1
Detergent cosmetic adjuvant pentru tratamentul psoriazisului scalpului si pielii acute. Sampon cu tehnologie macromicelara care favorizeaza normalizarea scalpului cu tendinta psoriazica.
Tipul de formulare delicata, dar activa pe pat il face potrivit si pentru curatarea corpului. Promoveaza eliminarea scuamelor, ameliorand roseata si mancarimea.
RECOMANDARI:
INCI |
AQUA, SODIUM MYRETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, LAURETH-6 CARBOXYLIC ACID, SUCCINIC ACID, CAPRYLOYL GLYCINE, CERAMIDE 3, LAURYL GLUCOSIDE, NIACINAMIDE, PEG-120 METHYL GLUCOSE TRIOLEATE, PIROCTONE OLAMINE, POLYQUATERNIUM-10, PROPANEDIOL, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, UNDECYLENOYL GLYCINE, UREA. |
---|
Deși consumarea unui ulei de pește lichid, de bună calitate este cel mai economic mod de a obține cantitatea zilnică necesară de EPA și DHA, mulți preferă, totuși, capsulele.
Eco
Produsul nostru este realizat cu amprentă ecologică zero, din pești mici, crescuți în libertate, prinși cu atenție la păstrarea biodiversității, iar datorită tehnologiei moderne de producție, nu există niciun fel de deșeuri sau materiale poluante – astfel că dispune de certificare IFFO RS și Friends of the Sea.
Puritate
Este obținut 100% dintr-un soi de anșoa mărunt, cu ciclu de viață scurt, crescut în libertate, care se hrănește în principal cu creveți (krill) și diferite planctoane. Datorită acestui fapt și a zonei de pescuit nepoluate, uleiul macru obținut din ei este ab ovo pur, dar prin noul nostru procedeu delicat și brevetat se mai purifică în plus, astfel că în cele din urmă, nici nu mai poate fi detectat vreun material poluant, nici măcar cu metode de cea mai mare precizie! Ulei de pește mai pur nu există!
Prospețime
Prelucrarea peștilor începe imediat ce au fost prinși, ei nu sunt depozitați, astfel valoarea TOTOX este extrem de scăzută, sub 5. Calculând pe unitate de materie activă, acesta este cel mai proaspăt ulei de pește din lume!
Conținut foarte ridicat de materie activă
GAL Omega-3 Eco are un conținut de 700 mg de acizi grași Ω3 per capsulă gelatinoasă moale, din care 350 mg EPA, 250 mg DHA, iar 100 mg, DPA și SDA. (Alte capsule cu ulei de pește conțin, de obicei, între 100-350 mg de Ω3 per capsulă.)
Caracter natural
Format natural de trigliceridă (TG), nu formatul ieftin, artificial de esteri etilici (EE) care este caracteristic pentru uleiurile de pește concentrate (și desigur, de fiecare dată lipsește această mențiune, ea nefiind obligatorie...). Acest lucru este important – în plus față de ideea romantică a provenienței natural – și pentru faptul că esterii etilici se digeră și se absorb altfel decât TG regăsiți în natură. Este interesant de observat că de când la studii se folosesc numai forme de EE, apar din ce în ce mai multe analize potrivit cărora uleiul de pește este mai puțin eficient decât se credea înainte. Poate fi doar o coincidență, dar oricum, un motiv în plus pentru care noi utilizăm numai forma naturală a TG.
Deoarece nu sunt marcate, singura modalitate de a fi siguri dacă produsul ales este TG sau EE: EE va începe să dizolve și să atace polistirenul în câteva secunde... TG nu!
Biodisponibilitate cu 30% mai bună
Biodisponibilitatea acizilor grași Ω3 din uleiurile de pește purificate și concentrate molecular în forma lor finală naturală (TG) este cu 30% mai bună decât cea a uleiurilor de pește naturale simple (ca să nu mai vorbim de forma EE). IFOS, renumitul și severul organism canadian pentru certificarea produselor din ulei de pește, i-a acordat ratingul maxim, de 5 stele, dar produsul a depășit cu mult și cerințele pentru acest nivel. Pentru păstrarea îndelungată a prospețimii (TOTOX) am folosit un amestec stabilizator antioxidant dezvoltat de noi, cu certificare RSPO („orangutan-friendly”) în componența căruia se găsesc tocotrienoli obținuți din pulpa fructului de palmier roșu, de la ferme sustenabile, complex natural de vitamina E (8 feluri de tocoferoli+tocotrienoli) și antioxidanți obținuți din salvie grecească, fără chimicale (cu așa-numita extracție supercritică).
O capsulă pe zi din produsul nostru este, deja, suficientă pentru a-și exercita toate efectele asupra creierului, ochilor și sistemului cardiovascular, minimul necesar fiind, de altfel, de 500 mg EPA+DHA. Pentru acest efect sunt necesare 2-6 capsule din ulei de pește obișnuite (cu toate că recomandarea menționată pe acestea este tot 1 buc. pe zi). În schimb, potrivit EFSA, pentru efectul de scădere a nivelului de trigliceride este nevoie de min. 2000 mg EPA+DHA, astfel că în acest scop necesarul poate fi chiar de 3-4 capsule (dar nu de 8-20 de bucăți, cum scrie pe majoritatea capsulelor din ulei de pește).
Despre Omega-3
Raportul acizilor grași Omega-3 și Omega-6 este extrem de important pentru funcționarea corespunzătoare a organismului uman, deoarece acizii grași Omega-3 EPA și DHA produc, în fiecare celulă a organismului, substanțe asemănătoare hormonilor, iar în urma consumului exagerat de acizi grași Omega-6, substanțele provenite din unul dintre acizii grași Omega-6 (acid arahidonic) are efect inflamator. Majoritatea afecțiunilor (așa numitele boli ale civilizației) se formează chiar din cauza nivelului ridicat de inflamație, care accentuează și îmbătrânirea. Un raport de 1:1 al acizilor grași Omega-3/6 este „proiectat” în mod genetic la om. Raportul de acizi grași la strămoșii noștri se apropia de 1:1, ca și la popoarele foarte sănătoase din zilele noastre. Din păcate acest raport s-a modificat în favoarea Omega-6 (1:8 – 1:32), din cauză că nu se consumă destul pește de mare și destule fructe de mare, iar consumul de uleiuri vegetale și grăsimi de la animale furajate, bogate în Omega-6, este foarte ridicat. Această modificare este cauza multor boli.
Cea mai bună soluție pentru restabilirea raportului este reducerea consumului de alimente bogate în Omega-6 și administrarea regulată de suplimente alimentare pure, cu conținut de EPA și DHA, precum și consumul de pește de mare și fructe de mare de mai multe ori pe săptămână. Uleiurile vegetale cu conținut de Omega-3, cu excepția uleiului din alge, nu sunt corespunzătoare, deoarece acestea nu conțin EPA și DHA, ci Omega-3 este prezent în ele ca acid alfa-linolenic (ALA) care în organismul uman nu se transformă, sau se transformă în foarte mică măsură în acizi grași utili EPA și DHA. Omega-3 din alge și de origine animală este cel mai folositor la om. Omega-3 vegetal (ALA) se transformă în foarte mică măsură în formele EPA și DHA, dar diminuează și producerea în organism a acidului gras numit acid dihomo-gamma linolenic, de asemenea, cu efect antiinflamator. Producerea acestui acid gras la fel de important este blocat și de consumul exagerat de acid gras Omega-6, astfel fiind extrem de important să nu compensăm consumul exagerat de acid gras Omgea-6 prin aportul Omega-3 din surse vegetale, căci ambele vor diminua nivelul acestui acid gras atât de important, cu efect antiinflamator. În schimb, EPA și DHA nu va avea acest efect de diminuare, dimpotrivă...
Este imposibil să enumerăm toate avantajele consumului de ulei de pește, adică ale raportului ridicat de Omega-3 și ale consumului abundent din acizii grași EPA, DPA și DHA. Iată-le pe cele mai importante, aflate de cercetători, până în prezent:
Creierul și sistemul nervos
Reduce depresia, agresivitatea, irascibilitatea și indispoziția.
Ajută procesele de învățare și dezvoltă inteligența, crește masa cerebrală, dezvoltă creierul, mai ales dacă aportul este corespunzător începând cu viața intrauterină și în copilărie.
Sistemul cardiovascular
Ajută la păstrarea elasticității venelor, reglează ritmul cardiac și nivelul de colesterol.
Reduce riscul de tromboză, de stroke și de infarct, precum și nivelul de trigliceride și tensiunea arterială.
Altele
Ajută la prevenirea apariției degenerescenței maculare (AMD), a sindromului de ochi uscat și are efect benefic asupra capilarelor oculare.
Datorită efectului puternic antiinflamator, se consideră eficient și împotriva reumatismului articular.
Ajută la păstrarea sănătății și luciului părului și al pielii.
La persoanele cu niveluri ridicate de EPA și DHA în sânge, telomerul care protejează capetele lanțului de ADN se scurtează mai lent, acesta fiind în prezent cel mai precis indicator al speranței de viață.
1. Examine.com 2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with Constant α-Linolenic Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid in Plasma Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52. 3. Liou et al.: Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases n-6 eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic acid in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8. 4. Wang et al. n-3 Fatty acids from fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17. 5. Schwab et al.: Effects of hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J
Efecte deja dovedite de studiile clinice efectuate pe om:
Reducerea, eliminarea problemelor articulare
Într-un studiu din 2012, un grup de persoane cu dureri moderate de poliartrită reumatoidă a primit 2x50 mg dintr-un puternic antiinflamator și analgezic cu conținut de diclofenac, iar un alt grup a primit 2x500 mg de Bio Curcumină®. Starea grupului care a luat Bio Curcumină® s-a ameliorat semnificativ, mai mult decât atât, durerea s-a și redus într-o mai mare măsură decât în cazul grupului care a luat medicamentul puternic.
Acest lucru este interesant, deoarece în timp ce medicamentul are un efect analgezic direct, efectul analgezic al Bio Curcumină® poate fi explicat doar prin atenuarea cauzei problemei. Într-un alt studiu din 2011, o formulă care conține Bio Curcumină® și extract de tămâie BosPure® s-a dovedit a fi eficientă la pacienții cu dureri articulare cauzate de artrită cartilaginoasă.
Atenuarea depresiei
În cadrul unei cercetări din anul 2014, un grup de pacienți cu depresie au primit, timp de 6 săptămâni, câte 500 mg Bio Curcumină® zilnic, observându-se o ameliorare de 62,5% pe scara Hamilton. O atenuare identică cu cea a grupului care a primit medicamente antidepresive. La grupul care a luat atât medicamente, cât și Bio Curcumină®, s-a constatat o ameliorare și mai mare, de 77,8%.
Tratamentul bolii Alzheimer
În cursul unui studiu din anul 2008 s-a constatat ameliorarea stării bolnavilor de Alzheimer care au luat o cantitate de 1 g de Bio Curcumină® pe zi. Acesta a redus în mod semnificativ cantitatea de plăci beta-amiloide din creier, cele care cauzează boala, demonstrând că poate nu numai să amelioreze boala, ci și să o remită în mod eficient.
Cercetările legate de Bio Curcumină® continuă... În cadrul experimentelor în vitro s-a demonstrat, efectul acestuia în problemele tractului urinar, în tratarea cancerului la sân și la prostată a fost demonstrat, deja, și la animale, la fel și faptul că ajută la detoxifierea ficatului.
Alte efecte ale curcuminei, dovedite la om:
Scade puternic inflamația la nivelul întregului organism, nivelul de CRP, nivelul de trigliceride și de colesterol, senzația de durere, peroxidarea lipidelor, tensiunea arterială, edemele, depresia, riscul la multe tipuri de cancer, simptomele și riscul de ulcer gastric și intestinal. Pe lângă toate acestea, este un puternic antioxidant și sporește sensibilitatea la insulină!
Precum se poate vedea, Bio Curcumina® în sine mărește extrem de eficient nivelul de curcumină din sânge, iar așa cum au demonstrat-o studiile menționate mai sus, poate să treacă și de bariera hemato-encefalică. Noi i-am mărit și mai mult eficiența, combinându-l cu noi metode de sprijinire a absorbției: produsul nostru conține, alături de Bio Curcumină®, și o cantitate mare de ulei esențial de turmeric, extract de ghimbir, ulei esențial de ghimbir și BioPerine®. Nu avem cunoștință despre un alt produs la care să fie prezente, laolaltă, toate aceste elemente care să ajute la absorbția turmericului.
În India și în țările din această zonă, rădăcina de turmeric se folosește de cel puțin 4000 de ani. Este unul dintre cele mai apreciate plante medicinale și condimente, care se regăsește în aproape toate mirodeniile de la ei (varietățile de curry). Incidența a numeroase boli frecvente în alte părți ale lumii, printre care și a celor tumorale, este foarte scăzută în India. Lucru ciudat, deoarece consumul de zahăr, carbohidrați rafinați și lapte, care cresc incidența acestor boli, este foarte mare la ei. Se presupune că riscul scăzut de îmbolnăviri i se datorează consumului mare de turmeric. Această plantă a trezit interesul științei și a fost supusă din ce în ce mai multor cercetări. S-a dovedit a fi foarte eficientă în experimente in vitro și pe animale – în cazul cancerului, al afecțiunilor articulațiilor, ale sistemului nervos și în numeroase alte probleme. Conform unor cercetări clinice la om, multă vreme s-a considerat benefică doar în problemele tractului intestinal. Acest lucru se datorează faptului că turmericul și curcumina (principalul ingredient activ) administrate oral nu ajung din sistemul intestinal în fluxul sanguin, or pentru a avea efecte asupra întregului organism și nu doar asupra sistemului digestiv, trebuie să ajungă în fluxul sanguin. Pentru a-și exercita efectul și asupra creierului/sistemului nervos, trebuie să treacă și de așa-numita barieră hemato-encefalică. În cadrul unor experimente pe animale s-au administrat cantități consistente de extract de turmeric (cu 95% curcumină) prin injecții, astfel acestea au ajuns direct în fluxul sanguin și au putut fi observate mult mai multe efecte. În zilele noastre, în schimb, există mai multe soluții pentru a introduce în fluxul sanguin curcumina administrată oral. Studiile efectuate cu acest tip de preparate au demonstrat și eficiența la om – în cazul altor afecțiuni decât cele ale sistemului digestiv (artrită, boala Alzheimer, depresie etc.). Păcat că pentru a asigura absorbția era necesară utilizarea multor materiale nocive (ex. emulsii de polisorbat sau proteine din soia), dar există multe soluții mai naturale și mai sănătoase, iar în cazul produsului nostru, noi le aplicăm pe fiecare, laolaltă. De aceea, produsul nostru este unic.
Ingredientele active ale turmericului
Cele mai studiate ingrediente active sunt curcuminoidele (există 3 feluri). Condimentul în sine conține aprox. 3% din acestea. Majoritatea cercetărilor legate de turmeric sunt axate pe curcuminoide (și mai ales pe curcumină). Trebuie, însă, amintit și faptul că rădăcina turmericului conține 1-2% de uleiuri esențiale care conțin și turmeroni, de asemenea cu un puternic efect antiinflamator și antioxidant. Acestea au un efect similar și sinergic cu cel al curcuminoidelor, dar ajută în foarte mare măsură și la pătrunderea curcuminoidelor administrate oral, în fluxul sanguin. Extractele de turmeric obișnuite, standardizate pe curcumină, nu conțin turmeronii prezenți în uleiurile esențiale.
Problema absorbției și importanța practică a acesteia
După cum am amintit, curcumina administrată oral poate crește eficient nivelul de curcumină a țesuturilor intestinale, dar nu poate, sau abia dacă poate să ajungă în fluxul sanguin, și astfel și la alte țesuturi. Au fost efectuate numeroase experimente pe oameni sănătoși, care arată în mod clar că până și extractul de turmeric care conține 95% curcuminoide necesită cel puțin 10-12 000 mg de extract de turmeric pentru ca să ajungă o oarecare cantitate de curcumină în fluxul sanguin. La administrarea unei cantități de sub 1800 mg, în fluxul sanguin nu ajunge nimic. S-au găsit multe soluții pentru a ameliora absorbția, dar multe dintre acestea fac peretele intestinal mai permeabil, ceea ce nu este bine.
Există următoarele tehnici naturale, fără reacții adverse, de îmbunătățire a absorbției: unul dintre ingredientele active picante din piper și ardeiul iute, piperina, crește volumul de sânge în tractul intestinal, ceea ce favorizează în sine absorbția, dar reduce în același timp și activitatea enzimei hepatice P450, care descompune curcumina în produse de descompunere ineficiente. Într-un studiu clinic pe oameni, grupul care a luat extract de piper negru cu conținut ridicat de piperină, brevetat sub numele de BioPerine®, respectiv curcumină, a avut o cantitate de 20 de ori mai mare de curcumină în sânge, decât grupul care a luat aceeași cantitate de curcumină fără BioPerine®. În plus, BioPerine® ajută curcumina să treacă prin bariera hemato-encefalică, astfel încât poate avea un efect benefic asupra creierului și sistemului nostru nervos. Ca și piperina, gingerolii extrași din ghimbir acționează în același mod, pentru a crește biodisponibilitatea curcuminei, deși acest lucru nu a fost testat clinic, ci doar pe animale. Cu toate acestea, s-a dovedit clinic că extractul de ghimbir, care este de asemenea standardizat în gingeroli, are un puternic efect antiinflamator, cu un mecanism similar cu cel al curcuminei. Nu este de mirare: cele două plante sunt înrudite. Interesant este că în medicina veche indiană Ayurveda, turmericul este folosit de mii de ani în combinație cu un adjuvant de absorbție numit trikatu, care conține piper negru, piper lung și ghimbir, adică piperină și gingerol.
Cea mai bună și mai naturală soluție a fost dezvoltată de curând: curcuminoidele sunt amestecate cu o versiune specială de ulei esențial de turmeric (cu un conținut ridicat de turmeronă aromatică, extrasă la rece și fără substanțe chimice), amintită mai sus, iar acest complex special de ulei esențial și curcuminoide este apoi micronizat, producând efectiv un extract cu spectru complet de materie activă. Acesta este brevetat cu denumirea de Bio Curcumină® și BCM-95®. S-a făcut o comparație a acestuia cu complexul piperină-lecitină-curcumină (cu metodele existente de absorbție îmbunătățită) și s-a constatat că acesta a fost capabil să elibereze de peste 6 ori mai multă curcumină în sângele persoanelor participante la studiu! Ceea ce înseamnă că acesta nu numai că îmbunătățește pur și simplu absorbția curcuminei într-o măsură atât de mare, ci are și efecte antioxidante și antiinflamatorii ca cela ale componentelor turmerone ale uleiului esențial de turmeric! Însă, așa cum se zice, pofta vine mâncând: nu demult, efectele extraordinare ale Bio Curcumină® au fost demonstrate și la pacienții cu boala Alzheimer, cu artrită reumatoidă și osteoartrită. Ceea ce dovedește că a ajuns, într-adevăr, în fluxul sanguin (și astfel și la articulații), ba mai mult, a trecut și de bariera hemato-encefalică, pentru a ajunge în creier (Alzheimer).
1 g de Bio Curcumină® crește nivelul de curcumină din sânge, mai mult decât o fac 12 g de extract convențional de curcuminoide (95%) - la o masă bogată în grăsimi, cu timp de tranzit lent, favorabil absorbției!
Mențiune: Potrivit regulamentelor UE valabile și la noi în țară, suplimentele alimentare sunt alimente care au menirea de a completa regimul alimentar tradițional, și care conțin, în formă concentrată, nutrienți sau alte materii cu efecte nutritive sau fiziologice, acestea fiind prezente singure sau în diferite combinații. Potrivit poziției oficiale, aceste produse nu sunt medicamente, nu au efecte de vindecare și nu ajută la vindecarea sau prevenirea unor boli. Declarăm că descrierile privind substanțele active ale produselor noastre au fost redactate exclusiv pe baza celor mai noi cercetări independente și semnificative, în urma studierii aprofundate a contextelor acestora, cu intenția de a prezenta rezultatele cercetărilor tuturor cititorilor interesați. Aceste descrieri nu comportă scopuri promoționale și nu îndeamnă la achiziționarea produselor noastre. În cazul în care clienții noștri ne onorează cu comenzi repetate, acest fapt trebuie să se datoreze exclusiv experienței lor pozitive cu produsele GAL. În asta credem, pentru asta lucrăm!
Surse 1. United States Department of Agriculture: „Sugar: World Markets and Trade” Foreign Agricultural Service, November 2013 2. The Food and Agriculture Organization of the United Nations (FAO): Milk Production in India and the United States from 2005 to 2011; FAO-STAT. June 4, 2013. (http://faostat.fao.org) 3. V. Mohan, G. Radhika, P. Vijayalakshmi, V. Sudha: Can the diabetes/cardiovascular disease epidemic in India be explained, at least in part, by excess refined grain (rice) intake? Indian J Med Res 131, March 2010, pp 369-372 4. Bengmark, S.: Plant-derived Health-Effects of Turmeric and Curcumenoids Kuwait Medical Journal 2006, 38 (4): 267-275 5. Shiyou Li, Wei Yuan, Guangrui Deng, Ping Wang, Peiying Yang, Bharat B. Aggarwal: Chemical Composition and Product Quality Control of Turmeric (Curcuma longa L.) Pharmaceutical Crops, 2011, 2, 28-54 6. Srinivas L, Shalini VK, ShylajaM. Turmerin: a water soluble antioxidant peptide from turmeric [Curcuma Longa]. Archem Biochem Biophys. 1992 Feb 1; 292 (2): 617-23. 7. http://examine.com/supplements/Curcumin/
În sistemul nostru intestinal, flora intestinală benefică și cea dăunătoare ar trebui să fie în echilibru. Acest echilibru poate fi însă deranjat de influențe externe (antibiotice, infecții, contact cu toxine, aer poluat, stres etc.), care ne afectează pe tot parcursul vieții.
Flora intestinală benefică produce majoritatea vitaminelor și a enzimelor, mulți hormoni vitali și principalele elemente de bază ale sistemului imunitar. Dacă flora benefică este deteriorată, aceste substanțe nu sunt produse corespunzător, ceea ce poate avea numeroase consecințe fiziologice. Sistemul imunitar poate fi slăbit, pot apărea boli ale pielii și simptome de alergie, pot apărea obezitatea și problemele de circulație ale sângelui din cauza dezechilibrului sistemului hormonal.
Dacă flora intestinală benefică nu funcționează bine și nu poate descompune și digera în mod corespunzător nutrienții, acest fapt poate avea, de exemplu, ca consecință și dezvoltarea sensibilității la gluten și lactoză.
Cercetarea microbiomului din corpul uman devine ușor un nou domeniu de știință. În prezent, avem încă doar cunoștințe primitive despre importanța deplină a microbiomului.
Urmează câteva fapte surprinzătoare despre aceasta:
Soluția pe termen lung, pentru restabilirea și menținerea florei intestinale benefice, ar fi să ne schimbăm în mod conștient obiceiurile alimentare, adică, pe de o parte, pentru a furniza energie florei intestinale utile ar trebui consumate fibre (prebiotice), legume crude, semințe încolțite, uleiuri vegetale presate la rece și grăsimi animale de înaltă calitate, iar pe de altă parte, ar trebui acordată prioritate consumului de alimente, cele numite fermentate (flora pre-digestivă). Susține-ți flora intestinală benefică, printr-o dietă bogată în fibre. Fără fibre, bacteriile benefice nu au acces la sursele de energie și își exercită mai greu efectele pozitive.
Prebiotice: Surse de energie pentru flora intestinală benefică. De obicei, materiale din fibre vegetale și animale.
Probiotice: Tulpini de bacterii și ciuperci, care formează flora intestinală benefică.
Antibiotice: Substanțe și medicamente, care distrug atât bacteriile utile, cât și bacteriile dăunătoare, dar și flora intestinală.
Produsul MikroBiom 24 conține probiotice, numite și bacterii bune, într-o cantitate extrem de mare dar și de calitate excepțională. Pentru ca aceste tulpini să-și poată exercita efectul cât mai mult posibil, am închis bacteriile într-o capsulă rezistentă la acidul gastric. Aceste capsule speciale rezistente la acidul din stomac nu se dizolvă în acidul gastric, ci într-un mediu alcalin. Drept urmare, aceste capsule se dizolvă în intestinul potcoavei, deoarece nivelul pH-ului din intestinul potcoavei este alcalin. În acest fel, aceste bacterii sunt transportate direct în locația dorită.
Ingrediente: Butirat de sodiu, Celuloză microcristalină, Sacharomices Boulardi, Lactobacillus lactis, Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus crispatus, Lactobacillus salivarius, Lactobacillus fermentum, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium adeloscentis, Bifidobacterium infantis, Bacillus clausii, Lactobacillus reuteri, Lactobacillus gasseri, Pediococcusacidalactici, Lactococcus lactis spcremoris, Lactobacillus-Rhamnosus GG, Bifidobacterium lactis, Bifidobacterium breve, Bacillus subtilis, Leuconostocmesenteroides, Pediococcuspentosaceus, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus paracasei, Streptococcus thermophilus.
Doza zilnică 1 capsulă/ Conținut flacon 30 buc. | |||
Ingredient activ | Doza de ingredient activ în capsula zilnică | RDZ% în doza zilnică | |
RDZ %=referință la doza zilnică pentru adulți mrd=miliard UFC=unitate formatoare de colonii-numărul de celule vii |
|||
Doza zilnică recomandată:
Depozitare:
Suplimentul alimentar nu înlocuiește o dietă mixtă și un stil de viață sănătos!
Forma/Textura:: capsule, Lichid
Ingredient Principal: Curcumin, Probiotic, Omega 3, Niacinamide
Pentru: : femei, barbati
Cerapsor – sampon psoriazis (200ml)
Forma/Textura:: Lichid
Pentru: : femei,barbati
Ingredient Principal: Niacinamide
GAL Omega 3 Eco, 60 caps
Forma/Textura:: capsule
Pentru: : femei,barbati
Ingredient Principal: Ulei de peste
Curcumina + BIO ,GAL 225 mg x 30 caps
Forma/Textura:: capsule
Pentru: : femei,barbati
Ingredient Principal: Curcumin
MikroBiom 24 – Supliment alimentar, capsule cu floră vie, Hymato, 30 buc
Forma/Textura:: capsule
Pentru: : femei,barbati
Ingredient Principal: Probiotice