Protocol ''TRIGLICERIDE/COLESTEROL/FICAT GRAS

306,90 RON 290,90 RON
Tratamentul se urmeaza 3 luni consecutiv!
Omega 3-
1cps dupa mic dejun, 1 cps la pranz
Cholesterol Gelules - 1 cps de 2/zi 
Virgoliv- 1 cps de 2/zi  dupa masa 


 
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: C459 Ai nevoie de ajutor? 0770819799
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)
Tratamentul se urmeaza 3 luni consecutiv!
 

GAL Omega 3 Eco, 60 caps
Cel mai pur, cel mai proaspăt ulei de pește încorporat în capsule, un produs cu o absorbție excelentă, cu un conținut foarte ridicat de ingrediente active.

GAL Omega 3 Eco

La realizarea produsului nostru folosim versiunea naturală a concentratului de ulei de pește Golden Omega, pentru că acesta este produs din pești mici sălbatici, cu amprentă ecologică zero; la pescuit se acordă atenție la păstrarea biodiversității, iar în timpul tehnologiei moderne de producție nu sunt generate deșeuri sau poluanți inutili → IFFO RS și certificare Friends of the Sea.

Prelucrarea peștilor începe imediat după ce au fost prinși, fără depozitare → TOTOX <5 Uleiul obținut din peștele deja pur este purificat apoi și molecular, printr-o procedură nouă, brevetată, datorită căreia conținutul de omega-3 este de 2-3 ori mai mare, iar impurități nu pot fi detectate deloc → certificare IFOS de 5 stele. Conține acizi grași omega-3 în forma lor naturală, nu în forma lor larg utilizată, cea de ester etilic ieftin, cu privire la care nici măcar nu există obligația de a menționa ceva în descriere. Pentru a-și păstra prospețimea pentru o lungă perioadă de timp (TOTOX), l-am stabilizat cu amestecul nostru propriu de antioxidanți, format dintr-un complex natural de vitamina E (8 tipuri de tocoferoli + tocotrienol) obținut din pulpa fructului de palmier care conține și tocotrienoli și care este achiziționată de la o fermă sustenabilă, certificată RSPO („prietenoasă cu orangutanii”) și din antioxidanți din salvie grecească, obținuți printr-o extracție supercritică (fără chimicale).

Dozare: Administrarea a 1 buc. capsulă pe zi este deja suficientă pentru a exercita toate efectele omega-3 asupra creierului, ochilor și sistemului cardiovascular.

- Fără alergeni
- Fără gluten
- Fără ouă
- Fără alergeni din soia
- Fără lactate și fără lactoză
- Fără dioxid de sulf
- Fără zahăr
- Fără OMG
- Hârtie certificată FSC (CO31340)
- Ambalaj provenit dintr-o unitate de producție cu carbon neutru
- Ambalaj 100% reciclabil
 

Deși consumarea unui ulei de pește lichid, de bună calitate este cel mai economic mod de a obține cantitatea zilnică necesară de EPA și DHA, mulți preferă, totuși, capsulele.

Eco

Produsul nostru este realizat cu amprentă ecologică zero, din pești mici, crescuți în libertate, prinși cu atenție la păstrarea biodiversității, iar datorită tehnologiei moderne de producție, nu există niciun fel de deșeuri sau materiale poluante – astfel că dispune de certificare IFFO RS și Friends of the Sea.

Puritate

Este obținut 100% dintr-un soi de anșoa mărunt, cu ciclu de viață scurt, crescut în libertate, care se hrănește în principal cu creveți (krill) și diferite planctoane. Datorită acestui fapt și a zonei de pescuit nepoluate, uleiul macru obținut din ei este ab ovo pur, dar prin noul nostru procedeu delicat și brevetat se mai purifică în plus, astfel că în cele din urmă, nici nu mai poate fi detectat vreun material poluant, nici măcar cu metode de cea mai mare precizie! Ulei de pește mai pur nu există!

Prospețime

Prelucrarea peștilor începe imediat ce au fost prinși, ei nu sunt depozitați, astfel valoarea TOTOX este extrem de scăzută, sub 5. Calculând pe unitate de materie activă, acesta este cel mai proaspăt ulei de pește din lume!

Conținut foarte ridicat de materie activă

GAL Omega-3 Eco are un conținut de 700 mg de acizi grași Ω3 per capsulă gelatinoasă moale, din care 350 mg EPA, 250 mg DHA, iar 100 mg, DPA și SDA. (Alte capsule cu ulei de pește conțin, de obicei, între 100-350 mg de Ω3 per capsulă.)

Caracter natural

Format natural de trigliceridă (TG), nu formatul ieftin, artificial de esteri etilici (EE) care este caracteristic pentru uleiurile de pește concentrate (și desigur, de fiecare dată lipsește această mențiune, ea nefiind obligatorie...). Acest lucru este important – în plus față de ideea romantică a provenienței natural – și pentru faptul că esterii etilici se digeră și se absorb altfel decât TG regăsiți în natură. Este interesant de observat că de când la studii se folosesc numai forme de EE, apar din ce în ce mai multe analize potrivit cărora uleiul de pește este mai puțin eficient decât se credea înainte. Poate fi doar o coincidență, dar oricum, un motiv în plus pentru care noi utilizăm numai forma naturală a TG.

 Deoarece nu sunt marcate, singura modalitate de a fi siguri dacă produsul ales este TG sau EE: EE va începe să dizolve și să atace polistirenul în câteva secunde... TG nu!

Biodisponibilitate cu 30% mai bună

Biodisponibilitatea acizilor grași Ω3 din uleiurile de pește purificate și concentrate molecular în forma lor finală naturală (TG) este cu 30% mai bună decât cea a uleiurilor de pește naturale simple (ca să nu mai vorbim de forma EE). IFOS, renumitul și severul organism canadian pentru certificarea produselor din ulei de pește, i-a acordat ratingul maxim, de 5 stele, dar produsul a depășit cu mult și cerințele pentru acest nivel. Pentru păstrarea îndelungată a prospețimii (TOTOX) am folosit un amestec stabilizator antioxidant dezvoltat de noi, cu certificare RSPO („orangutan-friendly”) în componența căruia se găsesc tocotrienoli obținuți din pulpa fructului de palmier roșu, de la ferme sustenabile, complex natural de vitamina E (8 feluri de tocoferoli+tocotrienoli) și antioxidanți obținuți din salvie grecească, fără chimicale (cu așa-numita extracție supercritică).

O capsulă pe zi din produsul nostru este, deja, suficientă pentru a-și exercita toate efectele asupra creierului, ochilor și sistemului cardiovascular, minimul necesar fiind, de altfel, de 500 mg EPA+DHA. Pentru acest efect sunt necesare 2-6 capsule din ulei de pește obișnuite (cu toate că recomandarea menționată pe acestea este tot 1 buc. pe zi). În schimb, potrivit EFSA, pentru efectul de scădere a nivelului de trigliceride este nevoie de min. 2000 mg EPA+DHA, astfel că în acest scop necesarul poate fi chiar de 3-4 capsule (dar nu de 8-20 de bucăți, cum scrie pe majoritatea capsulelor din ulei de pește).

Despre Omega-3

Raportul acizilor grași Omega-3 și Omega-6 este extrem de important pentru funcționarea corespunzătoare a organismului uman, deoarece acizii grași Omega-3 EPA și DHA produc, în fiecare celulă a organismului, substanțe asemănătoare hormonilor, iar în urma consumului exagerat de acizi grași Omega-6, substanțele provenite din unul dintre acizii grași Omega-6 (acid arahidonic) are efect inflamator. Majoritatea afecțiunilor (așa numitele boli ale civilizației) se formează chiar din cauza nivelului ridicat de inflamație, care accentuează și îmbătrânirea. Un raport de 1:1 al acizilor grași Omega-3/6 este „proiectat” în mod genetic la om. Raportul de acizi grași la strămoșii noștri se apropia de 1:1, ca și la popoarele foarte sănătoase din zilele noastre. Din păcate acest raport s-a modificat în favoarea Omega-6 (1:8 – 1:32), din cauză că nu se consumă destul pește de mare și destule fructe de mare, iar consumul de uleiuri vegetale și grăsimi de la animale furajate, bogate în Omega-6, este foarte ridicat. Această modificare este cauza multor boli.

Cea mai bună soluție pentru restabilirea raportului este reducerea consumului de alimente bogate în Omega-6 și administrarea regulată de suplimente alimentare pure, cu conținut de EPA și DHA, precum și consumul de pește de mare și fructe de mare de mai multe ori pe săptămână. Uleiurile vegetale cu conținut de Omega-3, cu excepția uleiului din alge, nu sunt corespunzătoare, deoarece acestea nu conțin EPA și DHA, ci Omega-3 este prezent în ele ca acid alfa-linolenic (ALA) care în organismul uman nu se transformă, sau se transformă în foarte mică măsură în acizi grași utili EPA și DHA. Omega-3 din alge și de origine animală este cel mai folositor la om. Omega-3 vegetal (ALA) se transformă în foarte mică măsură în formele EPA și DHA, dar diminuează și producerea în organism a acidului gras numit acid dihomo-gamma linolenic, de asemenea, cu efect antiinflamator. Producerea acestui acid gras la fel de important este blocat și de consumul exagerat de acid gras Omega-6, astfel fiind extrem de important să nu compensăm consumul exagerat de acid gras Omgea-6 prin aportul Omega-3 din surse vegetale, căci ambele vor diminua nivelul acestui acid gras atât de important, cu efect antiinflamator. În schimb, EPA și DHA nu va avea acest efect de diminuare, dimpotrivă... 

 Este imposibil să enumerăm toate avantajele consumului de ulei de pește, adică ale raportului ridicat de Omega-3 și ale consumului abundent din acizii grași EPA, DPA și DHA. Iată-le pe cele mai importante, aflate de cercetători, până în prezent:

Creierul și sistemul nervos

Reduce depresia, agresivitatea, irascibilitatea și indispoziția.

Ajută procesele de învățare și dezvoltă inteligența, crește masa cerebrală, dezvoltă creierul, mai ales dacă aportul este corespunzător începând cu viața intrauterină și în copilărie.

Sistemul cardiovascular

Ajută la păstrarea elasticității venelor, reglează ritmul cardiac și nivelul de colesterol.

Reduce riscul de tromboză, de stroke și de infarct, precum și nivelul de trigliceride și tensiunea arterială. 

 Altele

Ajută la prevenirea apariției degenerescenței maculare (AMD), a sindromului de ochi uscat și are efect benefic asupra capilarelor oculare.

Datorită efectului puternic antiinflamator, se consideră eficient și împotriva reumatismului articular.

Ajută la păstrarea sănătății și luciului părului și al pielii.

La persoanele cu niveluri ridicate de EPA și DHA în sânge, telomerul care protejează capetele lanțului de ADN se scurtează mai lent, acesta fiind în prezent cel mai precis indicator al speranței de viață.

1. Examine.com 2. Liou et al.: Decreasing Linoleic Acid with Constant α-Linolenic Acid in Dietary Fats Increases (n-3) Eicosapentaenoic Acid in Plasma Phospholipids in Healthy Men. J Nutr. 2007 Apr;137(4):945-52. 3. Liou et al.: Dietary linoleic acid has no effect on arachidonic acid, but increases n-6 eicosadienoic acid, and lowers dihomo-gamma- linolenic and eicosapentaenoic acid in plasma of adult men. Epub 2009 Apr 8. 4. Wang et al. n-3 Fatty acids from fish or fish-oil supplements, but not alpha-linolenic acid, benefit cardiovascular disease outcomes in primary- and secondary-prevention studies: a systematic review. AJCN 2006 Jul;84(1):5-17. 5. Schwab et al.: Effects of hempseed and flaxseed oils on the profile of serum lipids, serum total and lipoprotein lipid concentrations and haemostatic factors. Eur J



Cholesterol Gelules - Scade colesterolul ,Franța, pachet pentru 50 de zile. 100caps, 315mg

Cholesterol Gelules - În caz de colesterol, cholesterol gelules. Pentru un nivel bun de colesterol. Sprijină metabolismul pentru a echilibra colesterolul bun și cel rău.

Un produs original și eficient fabricat în sudul Franței, în or. Perpignan, realizat de producătorul familial "Erboristori", cu o tradiție de peste 120 de ani în producția de produse din plante de calitate. Supliment alimentar

 

Cholesterol Gelules este o soluție de lungă durată și eficientă pentru cazurile asociate cu niveluri ridicate de colesterol, lipide și trigliceride. Acesta restabilește nivelurile normale de colesterol "rău" și "bun" și sprijină buna funcționare naturală a inimii și a sistemului cardiovascular.

 

Pachet pentru 50 de zile.
Cholesterol Gelules, 100caps. vegetariene, 315mg

 

Cholesterol Gelules, un produs natural eficient în prezența:

Niveluri crescute ale colesterolului total.
Niveluri crescute de colesterol "rău" LDL și VLDL.
Niveluri crescute de trigliceride.
Niveluri crescute de colesterol HDL "bun".
Dificultăți în funcționarea sistemului cardiovascular.
Metabolism afectat.

 

 

Cholesterol Gelules:

- Ajută la scăderea nivelului colesterolului total.
- Ajută la scăderea nivelului de colesterol LDL și VLDL sub nivelul maxim.
- Sprijină organismul să mențină colesterolul HDL "bun" peste nivelul minim.
- Pentru buna funcționare a sistemului cardiovascular.
- Favorizează o tensiune arterială normală.
- Oferă un efect protector pentru sistemul cardiovascular.

Ficatul este principalul organ care ajută la reglarea colesterolului. Ingredientele pe bază de plante din Cholesterol Gelules sunt implicate în sinteza de substanțe și asigură activitatea stabilă a ficatului.

Cholesterol Gelules nu are efecte secundare cunoscute.

 

 

Mod de utilizare:

- 1caps. de două ori pe zi, înainte de mese, cu un pahar de apă.
- Durata recomandată de administrare: 100 de zile, 2 pachete.
- După o pauză de o lună, se poate face o nouă administrare de 2 pachete.

 

 

Ingrediente, fiecare caps. vegetală de 315mg / doza zilnică de 630mg conține:

 

Hrizantela (Chrysanthellum indicum afroamericanum) 120mg/240mg
Deosebit de eficient în normalizarea colesterolului datorită compușilor pe care îi conține. Normalizează funcția miocardică și reduce colesterolul "rău". Este, de asemenea, utilizat pentru o activitate cardiacă puternică. Scade tensiunea arterială ridicată în mod natural. Detoxifică, purifică sângele și îmbunătățește circulația. Ușurează digestia, mai ales după alimente grele, grase și prăjite. Are un efect de curățare și regenerare a ficatului. Are efecte antiinflamatorii și antispastice, care contribuie și mai mult la susținerea generală a organismului. Are un efect benefic asupra creierului. Conține o gamă foarte largă de minerale necesare pentru funcționarea normală a corpului uman: potasiu, magneziu, seleniu, zinc, conține și vitamine. Celelalte denumiri ale crizantemei sunt Floare de aur și Ierburi însorite. Este ținut în mare stimă în multe țări, fiind folosit ca simbol pe steaguri și ordine.

 

Crețișoară (Silybum marianum) 120mg/240mg
Reduce "colesterolul rău" în mod natural. Substanțele pe care le conține, flavonoide și altele, reduc și colesterolul total. Protejează organismul de peroxidarea lipidelor care atacă celulele. Îmbunătățește metabolismul grăsimilor, stimulează producția de enzime digestive pentru a îmbunătăți digestia. O lucrare din 2016 afirmă că aportul regulat de ciulin de lapte duce la o reducere notabilă a colesterolului total. Acesta întărește și îmbunătățește elasticitatea pereților vaselor de sânge, reducând riscul formării cheagurilor de sânge. Susține starea sistemului cardiovascular. Protejează celulele hepatice împotriva deteriorării. Se utilizează, de asemenea, în obezitatea ficatului. Ajută la extragerea toxinelor din organism și oferă un efect de curățare. Antioxidant puternic. Încetinește îmbătrânirea creierului. Conține 7 substanțe unice: silibinin A și B, izosilibinin A și B, silichristin, izosilichristin și silidianin, care asigură o acțiune eficientă.

Formula acestor plante și grija acordată preparării lor stau la baza eficienței COLECTEROL GELUL.

Capsulă vegetariană, 75 mg/150 mg

 

 

 


 
 
 
Doza recomandată din produs de aport zilnic: 2caps
Cantitate netă într-un ambalaj: 100caps, 31.5g
Termen de valabilitate: 05.2025
Numărul partidei: vezi marcajul
 
 
Produsul nu e înlocuitorul alimentării variate.
A păstra în ambalaj original, a nu lăsa la îndemâna copiilor.
De a nu depăși doza zilnică recomandată.
A nu se utiliza de persoane alergice la oricare dintre ingrediente, gravide, care alapteaza si copii..
Păstrare: pe loc uscat la temperatură de la 5 până la 28 °С.


Producător: Herboristerie Moderne / Ives Moreau
Produs în Franța
Cholesterol Gelules e un produs original, înregistrat de ARA EUROPE, conform Regulamentului european.

Dragi clienți, fiecare produs are o etichetă și instrucțiuni de utilizare în limba română.

 

 


Vechiul magazin de Erboristori din or. Perpignan, 1900

 



Producătorul Yves Moreau:

"Valorile noastre sunt transmise din generație în generație prin experiența și competențele dobândite de-a lungul anilor. Selectăm materii prime de calitate pentru o performanță optimă a produselor noastre, fabricate în mod tradițional încă din secolul trecut. Toate acestea sunt pentru binele tuturor, în colaborare cu natura, care ne oferă o bogăție neprețuită."

 

 



Virgoliv (Ficat gras,ciroza, ficat inflamat,colesterol) * 30 cps

Virgoliv - Reface ficatul în mod natural. Ajută la mărirea, durerea, uleiul și inflamația ficatului. 7 ierburi pentru efect de durată.

Virgoliv este un produs natural de calitate al producătorului indian Virgo UAP Pharma.

 

Conține 7 extracte de înaltă calitate din ingrediente naturale atent selectate. Fără impurități chimice și artificiale.

Virgoliv, 30 caps. vegane, 465mg

 

 

Virgoliv ajută la:

Durere în ficat
Ficat gras
Ficat mărit
Ficat inflamat
Ficat după consumul excesiv de alcool
Ciroza, fibroza
Tulburări ale țesutului și celulelor hepatice

 

 

Virgoliv:
- Contribuie la reînnoirea celulelor hepatice.
- Curăță ficatul.
- Reduce nivelul de colesterol din ficat.
- Îndepărtează toxicitatea din ficat.
- Sprijină recuperarea ficatului în mod natural.
- Sprijină funcțiile ficatului.
- Are un efect protector asupra ficatului.

Virgoliv nu are efecte secundare cunoscute.

 

 

Mod de utilizare:
- De două ori pe zi, 1 caps. după masă cu un pahar cu apă.
- Durata recomandată de recepție: 2 luni.
- După o pauză de 1 lună se poate efectua un nou aport de 2 luni.
- Un pachet de Sandhisar este suficient pentru 15 zile de aport.

 

 

Compoziţie:
Fiecare 1 caps. vegană de 465mg / doză zilnică de 930mg conține un extract:

 

Bhringaraj, extract (Eclipta alba) 75mg / 150mg
Protejează celulele hepatice de daunele cauzate de radicalii liberi datorită proprietăților sale hepatoprotectoare și antioxidante. Are proprietatea antispastică. Tonic hepatic, ajută la problemele hepatice, cum ar fi ficatul mărit, ficatul gras și icterul. Antioxidanții prezenți în Bhringaraj reduc încărcătura toxică asupra ficatului și îmbunătățesc astfel funcționarea generală a acestuia. De asemenea, se știe că previne inflamația ficatului datorită proprietăților sale puternice antibacteriene și antiinflamatorii. Bogat în vitamine și antioxidanți.

 

Guduchi, extract de tulpină (Tinospora cordifolia) 90mg / 180mg
Acționează prin scăderea nivelului de colesterol total din ficat. Îmbunătățește nivelul enzimelor antioxidante, care reduce daunele radicalilor liberi și îmbunătățesc markerii stresului oxidativ, îmbunătățind astfel funcția hepatică generală. Ajută la îmbunătățirea metabolismului și a funcțiilor ficatului. Inhibă degenerarea și promovează reînnoirea celulară. Leziunile hepatice din cauza alcoolului pot fi gestionate cu ajutorul lui Guduchi. Imunomodulator.

 

Chanca piedra, extract (Phyllanthus niruri) 90mg / 180mg
Este definită ca o plantă puternică hepatoprotectoare. Ajută la întărirea funcțiilor ficatului. Se recomanda pentru recuperarea si regenerarea optima a tesuturilor hepatice dupa lezare. Are o proprietate anti-hepatotoxică, este recomandat pentru îmbunătățirea funcției hepatice. Chanca piedra este bogată în flavonoide, terpenoide, alcaloizi, polifenoli, lignani, taninuri, saponine și cumarine. Are proprietăți hepatoprotectoare, anti-hepatita B și antihipertensive. Este considerat un remediu de succes pentru icter. Are proprietăți purificatoare în cazurile de mărire a ficatului. În hepatomegalie și splenomegalie.

 

Echinaceea indiana, extract (Andrographis paniculata) 90mg / 180mg
Echinacea indiană este cunoscută pentru a gestiona markerii biochimici ai ficatului. Are un potențial antioxidant puternic care ajută la îmbunătățirea funcționării hepatocitelor. Protejează ficatul și vezica biliară. Antiinflamator, reduce umflarea și reduce exsudația de la capilare. Ajută la inflamația ficatului și icterul. Stimulează funcțiile ficatului. Cu ficat gras. Ajută la detoxifierea ficatului. Pentru starea generală bună a ficatului. Protejează celulele ficatului.

 

Picrorhiza curoa, extract de rizom, 35mg / 70mg
Modulator al sistemului imunitar și al enzimelor hepatice. Stimulează sistemele de detoxifiere ale organismului. Îmbunătățește digestia. Prezintă activitate antiinflamatoare. Ajută la normalizarea nivelurilor de enzime precum alanin transferaza, aspartat transferaza, lipoproteinele, trigliceridele și nivelurile de colesterol. Planta hepatoprotectoare. Susține ficatul după ce a fost supraîncărcat cu substanțe chimice produse artificial. Un stimulent hepatic eficient. Pentru a restabili funcțiile ficatului după toxicitatea alcoolică.

 

Rohida, extract de scoarță (Tecomella undulata) 60mg / 120mg
Se utilizează pentru afecțiuni hepatice, icter, hepatită. Are proprietăți antibacteriene, antimicrobiene și imunomodulatoare. Are activitate hepatoprotectoare. Reface ficatul după utilizarea produselor chimice care au un efect dăunător.

 

Piper lung, extract de fructe (Piper longum) 25mg / 50mg
Îndepărtează impuritățile și ajută la curățarea organismului. Are efect antibacterian și antiinflamator. Are efect termogenic și proprietăți antioxidante. Acest lucru ajută la îmbunătățirea metabolismului și promovează astfel eliminarea toxinelor. Ajută la reducerea cantității de grăsime din organism.

 

 

 


 
 
 
Cantitate netă: 30caps, 13.95g  
Termenul de valabilitate: 05.2026
Numărul partidei: vezi marcajul
 
 
Produsul nu e înlocuitorul alimentării variate. A păstra în ambalaj original, a nu lăsa la îndemâna copiilor. De a nu depăși doza zilnică recomandată. Nu trebuie folosit de persoane care sunt alergice la oricare dintre ingrediente, gravide sau copii. Strângeți capacul după utilizare. Păstrare - pe loc uscat la temperatură de la 5 până la 28 °С.


Producător: 
Produs în India de Virgo UAP Pharma | Tradiție în Ayurveda din 1894
Virgoliv e un produs original, înregistrat de ARA EUROPE, conform Regulamentului european

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!