Suc de Cătină 100% natural și ecologic, cu zeci de beneficii pentru corp și pentru minte. Acum și la sticlă medicinală de 1 litru.
* Realizat prin presare la rece, pentru a păstra intacte proprietățile Cătinei;
* Cu o doză foarte bogată de vitamine, minerale, betacaroten, antioxidanți și Omega 3, 6, 7, 8 și 9;
* Protejează sistemul imunitar, inima, ochii, creierul și digestia;
* Luptă împotriva inflamațiilor, diabetului, îmbătrânirii premature și bolilor hepatice;
* Cu puternice proprietăți antioxidante, antiinflamatoare, imunostimulatoare și neuroprotectoare;
* Fără aditivi, conservanți, apă, arome, zahăr adăugat sau coloranți;
* Produs vegan, fără lactoză sau gluten;
* Ambalat în sticlă medicinală la 1 litru.
Suc de Cătină 100% natural și ecologic, cu zeci de beneficii pentru corp și pentru minte.
* Realizat prin presare la rece, pentru a păstra intacte proprietățile Cătinei;
* Cu o doză foarte bogată de vitamine, minerale, betacaroten, antioxidanți și Omega 3, 6, 7, 8 și 9;
* Protejează sistemul imunitar, inima, ochii, creierul și digestia;
* Luptă împotriva inflamațiilor, diabetului, îmbătrânirii premature și bolilor hepatice;
* Cu puternice proprietăți antioxidante, antiinflamatoare, imunostimulatoare și neuroprotectoare;
* Fără aditivi, conservanți, apă, arome, zahăr adăugat sau coloranți;
* Produs vegan, fără lactoză sau gluten;
* Ambalat în sticlă medicinală la 1 litru.
BENEFICII
Imunitate
Cătina are o cantitate imensă de vitamina C: de 10 ori mai multă decât citricele. Cu ajutorul ei, acest fruct minune întărește sistemul imunitar și apără corpul de răceli, gripă, virusuri și alte infecții respiratorii. În plus, cătina contribuie la ameliorarea simptomelor de răceală și gripă, ajutând organismul să se refacă rapid. Te poți gândi la ea ca la un scut pentru sistemul imunitar, care este protejat în fiecare zi.
Inimă
Cătina reduce și riscul bolilor de inimă, conform unui studiu publicat în American Journal of Clinical Nutrition. Prin mixul său unic de vitamine, minerale și antioxidanți, micul fruct îmbunătățește nivelul de colesterol bun și reduce considerabil colesterolul rău (LDL). Astfel, tensiunea scade, iar odată cu ea scade și riscul de infarct sau de accidente vasculare. Pentru o inimă puternică și rezistentă, îți recomandăm un pahar de suc de cătină în fiecare zi.
Energie
Te simți fără vlagă și adesea moleșit? Ei bine, cătina conține aproape toate vitaminele și mineralele de care ai nevoie. Ele fac din acest fruct un energizant natural care menține corpul în putere de dimineața până seara, fără să obosească. Aici se remarcă în special complexul de Vitamine B din cătină (B1, B2, B3, B5, B12), care crește doza zilnică de energie indiferent de vârstă. Include un pahar de suc în dieta ta zilnică și vei reuși să faci tot ce-ți propui în fiecare zi.
Vedere
În compoziția sucului de cătină găsim și betacarotenul — un antioxidant puternic cu numeroase beneficii pentru ochi. Datorită lui, cătina îmbunătățește vederea pe timp de noapte, cât și vederea la distanță și la apropiere. Mai mult decât atât, betacarotenul poate preveni și apariția cataractei, încetinind totodată evoluția degenerescenței maculare (o boală oftalmologică care distruge vederea centrală). Rezultatul? Ochii sunt protejați, iar vederea rămâne clară chiar și la vârste înaintate.
Diabet
Prin compoziția sa unică, sucul natural de cătină are beneficii dovedite și împotriva diabetului. Cercetările arată că micile fructe reduc nivelul de zahăr din sânge și scad glicemia chiar și după o masă bogată în carbohidrați. Consumul lor regulat contribuie activ și la prevenția diabetului de tip 2, care apare atunci când organismul devine rezistent la insulină sau pancreasul nu o mai produce în cantități optime. Dacă ai diabet, includerea acestui fruct în dieta ta este o alegere excelentă.
Ficat
Plin de acizi grași, carotenoizi și vitamina E, sucul de cătină are grijă și de ficat. Nutrienții săi acționează ca un scut pentru celulele hepatice, protejându-le de multe substanțe toxice. De exemplu, persoanele cu ciroză hepatică cărora li s-a administrat o doză de cătină de-a lungul mai multor luni au avut o creștere semnificativă a markerilor sanguini ai funcției hepatice. Într-o altă cercetare, persoanele cu ficat gras nonalcoolic care au consumat cătină zilnic au avut îmbunătățiri ale nivelului de colesterol, trigliceride și enzime hepatice. Astfel, medicii au ajuns la concluzia că micul fruct are numeroase beneficii pentru ficat.
Antiinflamator
Fiind extrem de bogată în vitamine, sucul natural de cătin
Informatii conformitate produs