Suc de Gutui 100% natural, pur și ecologic, cu numeroase beneficii pentru întregul organism.
* Realizat prin presare la rece, pentru a păstra intacte proprietățile Gutuilor.
* Cu o doză foarte bogată de vitamine, minerale, antioxidanți și pectină
* Benefic pentru digestie, slăbit și sănătatea gastrointestinală.
* Are proprietăți împotriva inflamațiilor, cancerului, ulcerului, diabetului și bolilor de inimă.
* Fără aditivi, conservanți, apă, arome, zahăr adăugat sau coloranți.
* Produs vegan, fără lactoză sau gluten.
* Ambalat în sticlă medicinală la 1 litru.
* Supliment alimentar notificat de S.N.P.M.A.P.S. Suc de Gutui 100% natural, pur și ecologic, cu numeroase beneficii pentru întregul organism.
- Realizat prin presare la rece, pentru a păstra intacte proprietățile Gutuilor.
- Cu o doză foarte bogată de vitamine, minerale, antioxidanți și pectină
- Benefic pentru digestie, slăbit și sănătatea gastrointestinală.
- Are proprietăți împotriva inflamațiilor, cancerului, ulcerului, diabetului și bolilor de inimă.
- Fără aditivi, conservanți, apă, arome, zahăr adăugat sau coloranți.
- Produs vegan, fără lactoză sau gluten.
- Ambalat în sticlă medicinală la 1 litru.
- Supliment alimentar notificat de S.N.P.M.A.P.S.
BENEFICII
Digestie
Gutuile au numeroase beneficii pentru digestie, datorate conținutului lor bogat în vitamine, minerale, fibre — în special Pectina — și antioxidanți. Studiile arată că Gutuile contribuie la prevenirea constipației, facilitând tranzitul intestinal, protejează sănătatea colonului și reglează apetitul, oferind senzația de sațietate. Astfel, un consum regulat de gutui asigură o digestie optimă, prevenind multe probleme stomacale.
Ulcer
Gutuile contribuie la prevenirea și ameliorarea simptomelor ulcerului peptic.
Aceste fructe sunt bogate în compuși și antioxidanți — precum taninurile și flavonoidele — care contribuie la protejarea mucoasei stomacale. Concret, acești compuși au un rol important în reducerea inflamației mucoasei gastrice și în stimularea producerii de mucus, creând astfel un strat protector care previne deteriorarea cauzată de aciditatea gastrică. Prin urmare, consumul regulat de gutui acționează ca un strat protector împotriva ulcerului.
Slăbit
Gutuile au puține calorii, ceea ce le face ideale pentru o dietă sănătoasă, care facilitează scăderea în greutate. Consumul lor regulat oferă o senzație de sațietate, care diminuează apetitul și poftele. Totodată, ajută la eliminarea excesului de lichide din corp, prevenind retenția de apă, care poate influența fluctuațiile de greutate. Dacă vrei să dai câteva kg jos, gutuile sunt o alegere excelentă, indiferent de forma în care le consumi.
Alergii
Ai alergii și vrei să le diminuezi simptomele? Gutuile sunt aici să te ajute. Studiile arată că acest fruct gustos conține flavonoide și triterpenoide — 2 compuși bioactivi care au proprietăți antialergice. Prin intermediul lor, Gutuile inhibă activitatea mastocitelor, celulele care eliberează histamină în timpul reacțiilor alergice. Reducerea eliberării de histamină poate atenua simptomele alergice, precum mâncărimea, umflăturile și roșeața. În plus, compușii din gutui pot diminua producția de citokine pro-inflamatorii, reducând astfel inflamația asociată cu alergiile. Aceste proprietăți fac din gutui un real ajutor împotriva alergiilor și simptomelor neplăcute pe care le cauzează.
Cancer
Gutuile pot contribui și la prevenirea cancerului, datorită mixului lor bogat în Vitamina C și flavonoide, fibre și compuși fenolici. Acești compuși fenolici pot preveni multiplicarea celulelor canceroase, în timp ce antioxidanții pot induce apoptoza: moartea programată a celulelor canceroase. Astfel, consumul regulat de gutui poate contribui la un risc scăzut de dezvoltare a anumitor tipuri de cancer. Cu toate acestea, este important să știm că vine doar în completarea tratamentelor clasice, făcând echipă împotriva unui inamic comun.
Greață
Grețuri. Vomă. O stare de rău. Gutuile au beneficii împotriva tuturor. Fructul contribuie la reducerea secreției de acid, diminuând astfel grețurile. Totodată, Pectina din Gutui poate absorbi excesul de acid gastric și îmbunătăți digestia, fiind un ajutor în stabilizarea stomacului și în prevenirea grețurilor.
Antiinflamator
Gutuile conțin compuși naturali cu puternice proprietăți antiinflamatorii, cum ar fi vitamina C și flavonoidele (quercetină și kaempferol). Toate contribuie la diminuarea inflamației în organism, reducând durerile asociate ei. Concret, aceste fructe sănătoase reduc riscul bolilor cronice, ameliorează simptomele artritei și susțin să