-17% nou

Ulei Esențial de Portocală,Certificare IFRA(contracțiil musculare,PMS,stres)

Vara Beauty
35,88 RON 29,90 RON
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: AW30 Ai nevoie de ajutor? 0770819799
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Denumire latină: Citrus Sinensis 

Parte folosită a plantelor: Coajă de Fructe

Origine: Brazilia 

Metoda de extracție: Presare la rece 

Capacitatea uleiului de portocală este de a crește în mod natural imunitatea și de a atenua mai multe simptome ale multor boli. Este utilizat pentru tratarea acneei, a stresului cronic și a altor probleme de sănătate. 

Parfumul plăcut al Uleiului Esențial de Portocale vândut Angro, are o funcție plăcută, înălțătoare și în același timp relaxantă, liniștitoare, care ajută la reducerea ritmului cardiac. Uleiul poate ajuta la îmbunătățirea circulației sanguine, dar poate stimula și puterea și rezistența sistemului imunitar și poate elimina bacteriile aeriene.

Uleiul esențial de portocală, care este utilizat în masaj, este cunoscut pentru a crește fluxul sanguin, ameliorează inflamația, durerile de cap și PMS (sindromul premenstrual) . 

Uleiul esențial de portocală reduce incidența contracțiilor musculare dureroase și reflexive. Este utilizat în mod tradițional în masaje pentru ameliorarea stresului, durerilor abdominale, diaree, constipație, indigestie și congestie nazală.


Cu versatilitatea sa si aroma minunată de citrice, uleiul esential de portocala este unul dintre cele mai populare uleiuri esentiale aromaterapeutice. Este recunoscut pentru aroma si parfumul inviorator ce aduce prospetime, dar si pentru rolul important asupra sistemului imunitar datorita continutului de antioxidanti si de vitamine precum A si C. 

COMPOZITIE: 100% ulei esential de portocale (Citrus Aurantium Dulcis)

BENEFICII: antioxidant, antibacterian, afrodisiac, purifiant, tonic, reconfortant. Sprijina sistemul imunitar, alunga starile de anxietate si neliniste, contribuie la un somn linistit. Diluat, este recomandat si pentru tenul mixt sau gras, regland secretia de sebum, netezeste tenul diminunad liniile fine ale ridurilor.

MOD DE UTILIZARE: se adreseaza doar uzului extern si poate fi foarte bine combinat cu alte tipuri de uleiuri esentiale precum: Bergamota, Cuisoare, Lamaine, Tamaie, etc.

RECOMANDARI DE UTILIZARE:

  • Masaj: 4-6 picaturi de ulei esential de portocale se amesteca cu uleiul pentru masaj. Acesta contribuie la o stare de bine si relaxare, confera pielii tonus si elasticitate, indeparteaza aspectul de celulita prin stimularea circulatiei sangelui si ajuta la calmarea iritatiilor.
  • Bai relaxante: Intr-o cada cu apa calda se adauga 5-10 picaturi (dupa preferinta intensitatii mirosului). Se recomanda 10 minute de relaxare in cada cu inspiratii profunde ale aburilor cu vapori de ulei esential.
  • Cosmetica: Cateva picaturi de ulei esential de portocale se adauga in crema de zi sau intr-un ulei vegetal pentru reimprospatarea si regenerarea pielii. De asemenea pot fi adaugate cateva picaturi in samponul pentru par, oferindu-i acestuia stralucire, volum si tonifiere.
  • Aromaterapie: 3-6 picaturi de ulei esential se amesteca in apa difuzorului si prin incalzire se va degaja un aer curat, de prospetime care contribuie la starea de bine.

CONTRAINDICATII: A nu se lasa la indemana copiilor. A se evita contactul cu ochii. Inainte de utilizare este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel putin 24 de ore înainte de aplicare.

A se pastra la loc uscat si racoros, ferit de caldura si lumina soarelui.

GRAMAJ: 10ml

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!