-16%

Ulei de Cocos Extravirgin 100% Natural si Ecologic 500ml

Aronia charlottenburg
65,00 RON 54,90 RON
In stoc

Durata de livrare: 1-2 zile lucratoare

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: AR21 Ai nevoie de ajutor? 0738972848 / 0770819799
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)

Ulei de Cocos Extravirgin cu efecte remarcabile pentru sănătate, beneficii pentru păr & piele și numeroase întrebuințări culinare.

 

– 100% natural și ecologic, fiind realizat prin presare la rece
– Extravirgin, păstrând toți nutrienții esențiali și aroma naturală a cocosului
– Cu beneficii remarcabile pentru piele, păr și ten
– Eficient împotriva inflamațiilor, microbilor, bacteriilor și bolilor cronice
– Cu beneficii dovedite pentru inimă, creier, imunitate și slăbit
– Raw și Vegan, fiind obținut prin mijloace naturale, la cele mai înalte standarde, din culturi ecologice
– Util și în bucătărie — pentru gătit, copt, dressing sau gustare de sine stătătoare
– La borcan de 500ml, cu un gust natural și delicios, alături de o aromă aparte

BENEFICII

ULEI DE COCOS EXTRAVIRGIN 100% NATURAL ȘI ECOLOGIC 500ML

  • Slăbit
  • Piele
  • Păr
  • Inimă
  • Imunitate
  • Creier
  • Antimicrobi
  • Boli cronice

ULEI DE COCOS EXTRAVIRGIN — BENEFIC PENTRU SĂNĂTATE, COSMETICĂ ȘI GĂTIT

Ajutor la puterea a 3-a!

De asta ai parte când comanzi Uleiul de Cocos Extravirgin de la Aronia Charlottenburg.

Este 100% natural și ecologic, păstrând intacte gustul, aroma și beneficiile cocosului, având 3 scopuri importante și utile.

Îl poți consuma ca supliment alimentar, având beneficii dovedite pentru inimă, creier, imunitate și slăbit. Totodată, este eficient împotriva inflamațiilor, microbilor, bacteriilor și bolilor cronice.

Îl poți folosi la gătit, în scop culinar. Poate înlocui alte grăsimi folosite în copt, cum ar fi untul sau uleiurile vegetale rafinate, oferind o opțiune mai sănătoasă.

În plus, este un ingredient delicios în diverse rețete, de la prăjituri și deserturi până la curry-uri și mâncăruri asiatice.

Și îl poți folosi cu scop cosmetic, având numeroase beneficii și pentru piele, și pentru păr.

Uleiul nostru de Cocos este Extravirgin, Raw și Vegan, păstrând toți nutrienții esențiali din acest fruct minune.

Ai parte de el la borcan de 500ml, gata să aibă grijă de sănătatea ta și să te delecteze în bucătărie.

Comandă-l chiar acum și bucură-te de un produs divers, care îți va îmbunătăți viața!

 

DESPRE ULEIUL DE COCOS

Cocosul este un fruct originar din zonele tropicale luxuriante, care are multe întrebuințări fascinante.

Acest dar remarcabil al naturii are numeroase beneficii pentru sănătate, fiind totodată folosit în scopuri cosmetice și culinare.

Uleiul de cocos extravirgin, în schimb, este un produs natural obținut prin presarea la rece a pulpei de cocos, fără intervenția căldurii sau a substanțelor chimice.

Această metodă de extracție păstrează toate beneficiile fructului, alături de gustul și aroma sa inconfundabile.

Fie că îl consumi ca supliment alimentar, îl folosești pe post de cremă pentru piele & păr sau ca ingredient în deserturi și diverse preparate, nu poți da greș cu această delicioasă minune a naturii.

 

Ulei de Cocos Extravirgin, Din Culturi Ecologice

Uleiul nostru de Cocos Extravirgin se distinge printr-o puritate și calitate aparte.

  • Este obținut exclusiv prin presarea la rece a pulpei proaspete de cocos, fără utilizarea căldurii sau a substanțelor chimice.
  • Cocosul provine din culturi ecologice, care respectă cele mai înalte standarde în agricultură.
  • Vine la pachet cu o aromă și un gust aparte, fiind 100% natural, pur și ecologic.
  • Are 3 utilizări remarcabile — ca supliment alimentar pentru sănătatea generală, ca ingredient special pentru gătit și ca produs cosmetic.

Astfel, ai parte de un Ulei de Cocos aparte, cu beneficii remarcabile pentru sănătate, bucătărie și cosmetică.

 

INGREDIENTE

– 100% Ulei de cocos extravirgin, provenit din agricultură ecologică.

 

INFORMAȚII NUTRIȚIONALE

Valori nutriționale medii 100 ml produs


Valoare energetică 3430 Kj / 819 kCal
Proteine 0 g
Glucide 0 g
din care zaharuri naturale 0 g
Grăsimi 93 g
din care grăsimi saturate 87 g
Sare 0 g

CONTRAINDICAȚII

Uleiul de Cocos nu are contraindicații.

Cu toate acestea, nu recomandăm consumul și folosirea sa celor alergici la nuca de cocos.

Totodată, este esențială respectarea dozei recomandate de specialiști:

Intern: adulți – câte 3 lingurițe de 1—2 ori ⁄ zi, cu 30 min. înainte de masă; copii – câte 1 linguriță de 1—2 ori ⁄ zi cu 30 min. înainte de masă

La gătit recomandăm utilizarea raportului de 1:1 atunci când folosiți Uleiul de Cocos pentru a înlocui alte uleiuri/ untul din rețete.

PĂSTRARE ȘI VALABILITATE

Păstrează borcanul într-un loc uscat și răcoros, ferit de razele soarelui.

Nu-l lăsa la îndemâna copiilor.

 

INGREDIENTE

Acizi Grași Saturați

– Acid Lauric
– Acid Miristic
– Acid Caprilic
– Acid Capric
– Acid Palmitic
– Acid Stearic

Acizi Grași Nesaturați

– Acid Oleic
– Acid Linoleic

– Trigliceride cu Lanț Mediu (MCTs)
– Vitamina E
– Vitamina K
– Fier
– Antioxidanți

CUM SE FOLOSEȘTE

Uleiul de Cocos Extravirgin este un ingredient versatil și sănătos, fiind apreciat pentru beneficiile sale culinare, cosmetice și pentru sănătate. Uite cum îl poți folosi corect și eficient.

În Gătit și Copt

Uleiul de Cocos are un punct de fum ridicat, ceea ce îl face ideal pentru gătitul și prăjitul la temperaturi înalte.

Adaugă o aromă ușor dulceagă și o textură cremoasă preparatelor, făcându-l potrivit pentru diverse rețete, de la prăjituri și deserturi până la curry-uri și mâncăruri asiatice.

Poate înlocui alte grăsimi folosite în copt, cum ar fi untul sau uleiurile vegetale rafinate, oferind o opțiune mai sănătoasă.

Ca Supliment Alimentar

Consumând 1-2 lingurițe de Ulei de Cocos pe zi, vei avea parte de toate beneficiile pentru sănătate menționate mai sus. 

Include-l în dieta ta zilnică și te vei bucura de fiecare beneficiu în parte, cum ar fi îmbunătățirea metabolismului și susținerea sistemului imunitar. Poate fi consumat pur, adăugat în cafea sau smoothie-uri pentru un impuls de energie.

În scop cosmetic

Uleiul de Cocos se poate aplica direct pe ten și pe piele, cât și pe păr.

Are beneficii remarcabile pentru ambele, fiind adesea prezent în numeroase produse cosmetice.

 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!